Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > ICN.Bg cPanel и сMailPro с нов облик

ICN.Bg cPanel и сMailPro с нов облик

ICN.Bg cPanel и сMailPro с нов облик

(Обновена: ) | Какво ново

Екипът на ICN.Bg с гордост ви представя подобрения външен вид на вашия контролен панел – cPanel. С новата си визия, изцяло разработена от нас, cPanel ви предизвиква смело да се гмурнете във функционалностите му. Новата тема на cPanel ще бъде поетапно интегрирана на всички сървъри за споделен хостинг, като се очаква до края на годината тази интеграция да приключи. Очаквайте множество изненади и нови функционалности, интегрирани в cPanel през следващите 6-9 месеца!

Какво можете да очаквате:

  • подобрен външен вид на контролния панел;
  • напълно responsive дизайн;
  • по-голяма работна площ, за да виждате всички необходими функционалности;
  • [Docker hosting и cMailPro интегрирани в cPanel, за по-лесно управление.]

cpanel1

ICN.Bg e NOC партньор на cPanel от 2010г., което ви предоставя екслузивни ползи и още повече екстри! Благодарение на това партньорство, екипът ни успява да интегрира множество допълнителни функционалности и плъгини в най-използвания контролен панел**.

cpanel2

Целият екип Техническа поддръжка на ICN.Bg е cPanel University сертифициран като свидетелство за изключителната им компетенция в областта.

Заедно с обновения външен вид на cPanel, ви представяме и новия контролен панел на cMailPro – вашата бизнес имейл услуга. Още повече функционалности, които ще улеснят вашата комуникация. За да разгледате нови облик на cMailPro, е необходимо само да се логнете в контролния панел на услугата.

cmailpro1

В случай, че все още не използвате професионална имейл услуга, можете да научите повече за cMailPro

ICN.Bg продължава да следва дългосрочната си политика за предоставяне на най-добрата хостинг услуга. Преди 6 месеца, мрежовото оборудване в нашия Tier 3 дата център беше изцяло подменено с по-висок клас мрежови компоненти. Подмяна беше извършена на абсолютно всеки компонент на оборудването.

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе