Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > ICN.Bg бе отличена с наградата Cisco Business Acceleration в регион SEE

ICN.Bg бе отличена с наградата Cisco Business Acceleration в регион SEE

ICN.Bg бе отличена с наградата Cisco Business Acceleration в регион SEE

(Обновена: ) | Какво ново

ICN.Bg бе отличена по свой проект с наградата Cisco Business Acceleration в регион SEE (Югоизточна Европа). Наградата се връчи за успешно внедрената през 2013г. архитектура Cisco UCS за нуждите на клиенти, изискващи критични бизнес приложения, както и ресурсоемки приложения, доставени като облачни услуги. Това е поредното признание за ICN.Bg за успеха, който постигна с осъществяването на този грандиозен проект. Според представители на Cisco, това е най-мащабното внедряване на Cisco UCS оборудване в България през 2013 на Cisco Systems и е доказателство за способността на ICN.Bg винаги да изненадват с иновативност, уникални услуги и технологична ориентираност.

icnbg-award

ICN.Bg е единствената хостинг компания в България, която притежава оборудване от толкова висок клас и в такъв мащаб в България. То ще бъде достъпно за всички потребители на компанията, като първи от него ще се възползват потребителите на cloud услуги.

През месец октомври, по време на регионалната партньорска среща на Cisco Systems за Югоизточна Европа бяха отличени най-успешните проекти, в които внедряването на Cisco оборудване предоставя съществен принос на потребителите. Екипът на Cisco отпразнува общите си успехи за 2013 със своите най-изявени партньори, като същевременно затвърди силната си връзка и ангажираност към тях. Тема на разговори беше съвместното сътрудничество, колаборацията и възможности за бъдещо развитие и иновации.

На регионалната партньорска среща присъстваха водещи IT компании от България, Румъния, Сърбия, Хърватия, Словения, Македония, Косово и Албания. Най-успешните проекти за годината бяха номинирани в следните категории:

  1. Solution Innovation
  2. Services Excellence
  3. Business Acceleration

Проектът на ICN.Bg за внедряване на най-висок клас Cisco UCS оборудване, извършен от Paraflow Communications – водещ системен интегратор на българския пазар, бе отличен с наградата за Business Acceleration. С реализацията на този проект ICN.Bg затвърди позицията си на най-голямата и най-технологична хостинг компания на българския пазар. Същеврменно използвайки най-съвременното enterprise grade оборудване, ICN.Bg подобрява качеството и обема на предлаганите услуги на локалния пазар, подготвя пускането на иновативна услуга в световен мащаб и реализира интернационализация на дейността си.

icnbg-awards

През септември ICN.Bg съвместно със системния интегратор на информационни технологии и оборудване Paraflow Communications, осъществи най-голямото внедряване на CISCO UCS сървърно оборудване в България за 2013. Оборудването, което Paraflow интегрира в дата център на ICN.Bg, представлява най-висок клас блейд сървъри Cisco UCS за реализация на виртуални среди, клъстерни конфигурации и уеб хостинг. Като част от решението се въведоха в експлоатация и системи за съхранение на данни за постигане на 100% резервирана и максимална производителност, както и софтуерни системи за сървърен мониторинг, клиентска поддръжка и оптимизиране на съществуващите услуги.

Етикети: #enterprise-grade-oborudvane #cisco-systems #cisco-business-acceleration #vnedryavane-na-cisco-ucs-oborudvane #cisco-ucs #icn-bg #cisco-oborudvane

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе