Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > ICN.Bg + българските училища = безплатен хостинг

ICN.Bg + българските училища = безплатен хостинг

ICN.Bg + българските училища = безплатен хостинг

(Обновена: ) | Какво ново

Казват, че най-важното във възпитанието на човек са първите седем години. А след тях идва училището, където основата да се заздрави и талантът да покълне.

Какво се случва?
В момента българското училище се задъхва от проблеми, вредни културни феномени, изтичане на мозъци, финансови спънки и какво ли не.

От друга страна, децата си искат своето – днешните ученици са родени и откърмени с модерни технологии. Огромен процент домакинства имат компютър и достъп до Интернет. Едва 10-годишни таланти ни смайват с програмистките, дизайнерските и дивелъпърските си умения. Но отивайки в училище, те рядко получават необходимия достъп до компютър, да не говорим за виртуално пространство, където могат да разработват проектите си. Някои училища дори нямат собствен уеб сайт, какво остава за нещо повече...

Как помагаме ние?
Ние не можем да стоим настрана и да казваме „това не ни засяга“. Напротив, засяга ни и ще помогнем максимално. Защо? Най-малкото защото искаме в ICN.Bg след 15 години да работят също толкова кадърни и добре обучени кадри както днес.

Затова преди повече от година решихме да улесним въвеждането и използването на новите информационни технологии в училищата. Първо помогнахме на няколко училища, които участват в различни форуми и състезания за ученици. Разбрали за тази инициатива, директори на редица училища се свързаха с нас с молба и на тях да предоставим безплатен хостинг. Направихме го.

Вдъхновени от успешния старт на инициативата решихме да разширим обхвата на помощта си...

Директори, учители, ученици – наострете слух.
ICN.Bg ще предостави безплатен хостинг за една година на всяко училище, чийто представител заяви желание. За да го направите, просто изпратете и-мейл на g.kuzmanova@icn.bg и ние ще се свържем с вас, за да уточним подробностите. Предложението ни важи за всички български училища и важи до 24 май 2013 г.

Очакваме ви и на добър час!

Етикети: #podarak-hosting #kampaniya #vechen-hosting #uchilishte #uchenitsi #uchilishta

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе