Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > ICANN55 и ICN.Bg в Маракеш - слънце, палми и Интернет!

ICANN55 и ICN.Bg в Маракеш - слънце, палми и Интернет!

ICANN55 и ICN.Bg в Маракеш - слънце, палми и Интернет!

(Обновена: ) | Какво ново

55-тата среща на световната неправителствена организация ICANN, която отговаря за различни задачи за поддържането на световната мрежа, е в разгара си. В сърцето на Мароко - Маракеш или както го наричат още Розовия град, присъстващите могат да участват в уъркшопи, отворени форуми и работни срещи. От ICN.Bg сме отново част от най-важните технологични събития в света, наш представител ще се включи в дискусиите на конференцията и ще даде своя принос към развитието на онлайн пространството. Прочетете повече за ICANN55 и за нашето участие в следващите редове.

Какво е ICANN meetings?

Срещите на ICANN се провеждат три пъти годишно в различни точки на планетата, за да могат всички желаещи да имат възможност да присъстват лично. Официалната част на събитието се състои в пет поредни дни от понеделник до петък. ICANN55 ще даде най-добрата възможност за осъществяване на дискусии и хората на науката, които са посветени на поддържането на стабилната и сигурна работа на интернет пространството, да могат да изложат своите възгледи. Световната организация избра град Маракеш за първата си среща за 2016, като събитието ще продължи от 5-ти до 10ти март.

ICN.Bg на 55-тия meeting на ICANN

cmailprowpОт екипа на ICN.bg имаме наш представител на събитието, който ще контрибутира в развитието на интернет пространството и ще осъществи полезни връзки за еволюцията на IT пазара у нас. Както знаете от ICN.Bg се стремим винаги първи да имплементираме световните технологични новости и да дадем своя принос в напредъка им на глобално ниво. В тази връзка нашето присъствие в Маракеш е още една стъпка от световната експанзия на бизнес мейл решението cMailPro, което улеснява, оптимизира и повишава сигурността на онлайн комуникацията и ежедневните бизнес дейности. Услугата се радва на огромен интерес и имаме организирани множество срещи в Розовия град с големи световни компании, което допълнително ще допринесе за неговата глобална експанзия.

.

icann-program

Как протича ICANN meetings?

Срещите на ICANN се състоят от множество сесии, като уъркшопи, отворени форуми, работни срещи, на които хората могат да обсъждат развитието и изпълнението на интернет политиките. Освен лично присъствие на събитието, организаторите предоставят и възможността желаещите да се включат и дистанционно в срещите, като те предлагат няколко инструмента – стрийминг на живо със звук и картина, чат стаи и форма за онлайн въпроси. Можете да видите пълната програма на ICANN55 .

Какви теми се обсъждат?

На всяка сесия се обсъждат широк кръг от теми свързани с интернет пространството. Дневният ред на срещите е променящ се и динамичен като самия Интернет, но като цяло те обхващат въпроси свързани с продажбите на домейн имена, начини за справяне с незаконните действия и злоупотреби със системите за домейн имена, вътрешното реструктуриране и новите инициативи за лоялната конкуренция на продажбата на домейн имена в Интернет.

Кой може да участва?

ICANN meetings са изцяло насочени към участието, сътрудничеството и намирането на решения за малките и големи проблеми, с които Интернет се сблъсква всеки ден. Те са напълно безплатни събития за всички ентусиасти с интереси в областта на интернет системата, без значение от тяхната професия и националност. ICANN си поставя за цел да позволи на всички, които са засегнати от нейната работа, да могат да изкажат своето мнение за нейните действия. А това включва всички нас, които използваме Интернет ежедневно за нашата работа и лични цели.

От ICN.Bg сме винаги в крачка с последните технологични новости и събития. Очаквайте ни скоро и на най-мащабната конференция в хостинг бранша World Hosting Days, където ще се състои детайлно презентиране на високотехнологичната услуга cMailPro.

Етикети: #internet #icann #icann55 #icann-meeting #cmailpro

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе