Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Хостинг с PHP 5.3

Хостинг с PHP 5.3

Хостинг с PHP 5.3

(Обновена: ) | Какво ново

Не отдавна от php.net стартираха и новата си версия 5.3. Веднага след официалната новина от създателя на скриптовия език PHP и ние от хостинг компания ICN.Bg започнахме развойни тестове над него.

Хостинг с PHP 5.3 от ICN.Bg

Към момента от новата версия на PHP можеха да се възползват нашите потребители използващи персонални услуги, като VPS, Наети сървъри, Колокация.
След дълги тестове за съвместимост стартирахме и използването на php версия 5.3 на услугата Споделен хостинг, като вече поддържаме и трите версии на масово използвания скриптов език - 4.4.9., 5.2.х и 5.3.3

Основни ключови моменти в новата версия са:

Версия 5.3 също така преустановява поддръжката на няколко разширения и обединява използването на вътрешни API функции. На лице са следните несъвместимости:

Към настоящия момент с гордост отбелязваме, че ICN.Bg е една от малкото или може би единствената хостинг компания в България предоставяща тази версия официално, към хостинг услугите си.

Поради основни различия с версия 5.2.x , PHP 5.3 не е налична на всички сървърни мощности. Новата версия има налични всички стандартни библиотеки и модули, но не е напълно съвместима с версия 5.2.

Разбира се, наясно сме че не всички клиентски приложения са съвместими с новата версия и поради тази причина 5.2.х си остава версията по подразбиране, а версия 5.3 може лесно да се пусне от всеки потребител с въвеждането на директива в .htaccess файл.

Основните промени и различия между PHP 5.2 и PHP 5.3 , може да намерите на следния адрес

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе