Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Хостинг Хороскоп

Хостинг Хороскоп

Хостинг Хороскоп

(Обновена: ) | Какво ново

Научете повече за своята зодия...

1logo-350px-transperant

Овен

Гответе се за трудности и предизвикателства, но и за големи постижения. След месец май ви очаква бурно развитие на проекти, които сте започнали миналата година – възможно е да постигнете трафик по сайтовете, който да надхвърли в пъти и най-амбициозните ви очаквания. Както винаги, мислите в перспектива - не позволявайте на своите бизнес конкуренти да ви отмъкнат най-добрите .com и .net домейни. Уран влияе на любовния ви живот – бъдете търпеливи.

Телец
За вас 2012 г. е година на промените и решителните действия. Очакват ви нови придобивки и проекти в неподозирани досега сфери – очаквайте ги наведнъж, а не постоянно. Тази година Юпитер е във втори дом, което ще ви помага да сте гъвкави – заложете на еластичността на облачните технологии, за да имате възможност за бързи реакции при непредвиден разтеж. И в романтичен план промени няма да липсват – гответе се за множество трансформации, но внимавайте да не ви хванат натясно.

Близнаци
Виждате препятствията пред себе си само като възможности, за да покажете най-добрите си страни. Тази година ще поемете много рискове, но знайте, че само благодарение на тях ще успеете. Звездите ви напомнят да обмислите преминаването от споделен хостинг на виртуален сървър с цел да елиминирате ненужните рискове по пътя към успеха. 2012 г. е доста нестабилна за любовните ви отношения – и през тази година няма да се задомите, но ще бъдете благодарни, защото ще имате повече време за работа и осъществяване на плановете.

Рак
През 2012 година Луната и Слънцето са в идеална позиция да разработите добре сайта си и на английски, защото имате възможности да развиете бизнеса си в чужбина. Действайте предпазливо и се подгответе добре. За вас няма да бъде изненада, че скоро ще се радвате на голям месечен трафик и от Икономичен бързо ще преминете на Бизнес хостинг план. В любовта не ви очаква нищо сериозно, но интересът от страна на симпатични обекти ще продължи през цялата година.

Лъв
И тази година показвате най-доброто от себе си. Проектите ви ще се развиват динамично, а вие ще трябва да вземате отговорни решения, като например да конфигурирате много точно облачния хостинг за своите нужди. Ще се запознаете с влиятелни хора, които ще се възхитят на успехите ви, а и ще ви помогнат за наберете още повече скорост в бизнеса. Сайтовете ви ще се изкатерят до върховете в търсачките и ще отвявате конкуренцията без проблем. Вие сте работохолик и почти няма да ви остане време за нежни чувства, но не пропускайте възможностите за почивка и партита.

Дева
Всичко около вас е красота. До каквото и да се докоснете, то става красиво – ще промените дизайна на най-важните си сайтове и това ще доведе нови клиенти. Не изнасяйте работата си от офиса – вашата логика е вярна, така че не позволявайте да ви разконцентрират. През цялата 2012 г. аурата ви носи усещане за красота, енергия и жизненост, което ще привлече много кандидати за вашето внимание в емоционален план.

Везни
Сатурн ви казва – бъдете дисциплинирани. Има вероятност тази година да сте по-разсеяни от обикновено и така да пропуснете някои добри промоции на хостинг пакети и домейни. Вашата разсеяност ще ви коства допълнително усилия в работата, възможно е да изгубите данни, защото не сте гарантирали сигурността им, но ако постигнете самодисциплина, ще заложите сериозни финансови успехи за 2013 г. В романтичната сфера, именно заради влиянието на Сатурн, сте изпълнени с нежност и топлина, което ще бъде забелязано от секси колежка. Забавлявайте се с мярка.

Скорпион
Борете се с инерцията – през 2012 г. бъде проактивни и търсете сами промените. През април ще се наложи да закупите нови домейни и е много вероятно да отворите Интернет магазин, който ще се радва на голяма популярност в началото – не допускайте инерцията да вземе превес и тук, ще трябва да работите упорито през цялата първа година на проекта. В любовта също не допускайте инерцията да ви завладее – опитвайте нови, смели и неопитвани неща...

Стрелец
2012 г. носи промени и за вас, стрелци. Но те ще дойдат неочаквано и без много да се мъчите. Ще предлагате идеи, които ще се реализират лесно и всички ще ви ръкопляскат, чак вие ще бъдете изненадани. Възможно е да започнете начинания, за които ще ви се наложи да използвате SSL сертификати, дори и в момента да не знаете какво е това. Сантименталните отношения ще ви донесат тръпки и тревоги, но в крайна сметка ще сте доволни и щастливи с човека до себе си.

Козирог
Максимална мобилност за козирозите през 2012 г. Ще имате доста препятствия в работата си, но благодарение на своята иновативност, ще се справите с всички трудности. Още в средата на годината основните ви проекти ще поемат към сферата на мобилните технологии и самите вие до голяма степен ще управлявате бизнеса си мобилно. Според звездите мобилност ще има и в любовта – ще бъдете гъвкави между няколко човека, с които ви е приятно и до края на годината няма да вземете крайно решение с кой от всички искате да сте, но на вас така ви харесва, нали?

Водолей
Тази година запазвате статуквото, водолеи. Но в това няма нищо лошо – защото то ще ви донесе сигурност и предвидимост в бизнеса. Ще се научите как да пестите пари за бонуси – възможно е да заложите на технологии като облачен хостинг, което ще ви позволи да инвестирате в нови членове на екипа. Влюбените водолеи ще са повече през втората половина на годината, когато те ще разчупят статуквото и ще се впуснат във вълнуваща авантюра.

Риби
С вас никога не е скучно, дори на самите вас. Ще работите здраво и ще увличате хората наоколо с енергията си. Звездите са с вас и цялата година ще жънете успехи. Много е възможно да преместите любимия си блог от безплатна платформа на икономичен хостинг, което ще доведе много читатели в него – а вие обичате да ви четат, нали? През пролетта очаквайте разгарянето на стари страсти; много е вероятно да срещнете любовта и в Интернет.

Етикети: #oblachen-hosting #zodiak #zodii #planeti #godina #hosting #klaud-hosting #cloud-hosting #zodiya #horoskop #internet

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе