Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > ERP, управление на проекти, RSS, бази данни, електронни магазини и много други - всичко с 1 клик от Softaculous

ERP, управление на проекти, RSS, бази данни, електронни магазини и много други - всичко с 1 клик от Softaculous

ERP, управление на проекти, RSS, бази данни, електронни магазини и много други - всичко с 1 клик от Softaculous

(Обновена: ) | Какво ново

Замисляли ли сте се колко различни видове уеб приложения използвате всеки ден – било то за лични нужди или в работна среда? Мнозина от вас, които използват уеб хостинг услуги, са се сблъсквали с трудностите при инсталиране на софтуер в хостинг акаунта си. Softaculous auto installer е решението, което ще ви спести време и усилия. С него ви се концентрирате над използването на уеб приложенията, а не губите време в тяхното инсталиране.

SoftCULOUS

В няколко поредни статии ние ви запознаваме с преимуществата на Softaculous и видовете уеб приложения, които можете да инсталирате с него. В днешната статия ви представяме още няколко вида полезни PHP скрипта, които ще улеснят работата!

зелен квадрат

Управление на проекти – приложения, поддържани от Softaculous, които ви позволяват да управлявате вашите проекти и бизнес начинания, да организирате и споделяте документи и файлове, да задавате и следите задачи към вашите служители и много други. Някои от приложенията за управление на проекти са qdPM, Feng Office, eyeOS, Collabtive и други.

количкаЕлектронна търговия – Softaculous предлага редица приложения за електронна търговия, които предоставят възможност за създаване на онлайн бизнес и продажба на продукти бързо и ефективно. Можете да използвате OpenCart, PrestaShop, WHMCS, Magento и други.

vtigerПланиране на ресурсите на компанията (ERP) - ERP системи за управление на фирмените ресурси - човешки, финансови, материални, информационни. Vtiger, SugarCRM, Dolibarr, FrontAccounting и OrangeHRM са само някои от приложенията за ERP.

GuestbookКниги за гости - книгата за гости е електронно средство, с помощта, на което един посетител може да оцени вашия сайт или услуга и да остави данни за себе си като име, пощенски или електронен адрес, както и коментари. Някои от приложенията за книги за гости включват Advanced Guestbook, Lazarus, BellaBook, phpBook, VX Guestbook и други.

кенгуруОбслужване на клиенти – приложения като osTicket, HESK, Open Web Messenger, Help Center Live, phpOnline улесняват комуникацията ви с клиентите и управлението на входящите запитвания от клиенти на вашата компания.

Frameworks – уеб базирани решения, които имат за цел да ускорят създаването и поддържането на уеб приложения. Softaculous поддържа CodeIgniter, yii, Zend, Symfony, CakePHP и други.

Образователни приложения – електронни образователни платформи, които позволяват изграждането на ефективни онлайн курсове и контролиране на онлайн обучението. Можете да тествате Moodle, Claroline, eFront, Chamilo и други.

jQueryИнструменти за база данни – софтуерни инструменти, предназначени за администрирането на MySQL бази данни - управление на бази данни, таблици, полета, връзки, индекси, потребители, разрешения и т.н. Можете да се възползвате от приложения като phpMyAdmin, SIDU, MyWebSQL, Adminer и други.

Музика – музикалните приложения представляват музикална база данни, която управлявате чрез интернет. С помощта на тези приложения, можете да създавате плейлисти, да качвате, да споделяте, да търсите и да сваляте песни и още много други неща.Изпробвайте kPlaylist, Podcast Generator, AmpJuke и Impleo.

Видео – различни видео приложения като ClipBucket, VidiScript, videoDB, CumulusClips и други, които служат за управление на лична видео колекция. Също така някои от приложенията ще ви позволят да изградите свой собствен уеб сайт за споделяне на видео.

feed on feedsRSSобмен на новини между два сайта или между сайт и потребител. Представлява набор от формати за захранване с информация от световната Интернет мрежа. Някои от поддържаните от Softaculous RSS приложения включват Gregarius, Feed On Feeds, SimplePie, selfoss и други.

jQueryУправление на файлове – Softaculous предлага уеб базирани приложения като ownCloud, PHPfileNavigator, ProjectSend, AjaXplorer и други за цялостно управление на вашите файлове и папки. Вие имате възможността с лекота да инсталирате и конфигурирате тези приложения по сигурен начин, както и да управлявате вашите файлове и папки толкова лесно, колкото във вашия твърд диск.

Със Softaculous вие сте на един клик от необходимото ви решение! Бързо, лесно и ефективно можете както да създадете онлайн магазин, така и да инсталирате система за управление на проектите си.

Етикети: #elektronna-targoviya #auto-installer #rss #bazi-danni #upravlenie-na-proekti #erp #softaculous #framework #onlajn-magazin #kniga-za-gosti #obsluzhvane-na-klienti #upravlenie-na-fajlove

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе