Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Екипът на ICN.Bg на World Hosting Days, Германия

Екипът на ICN.Bg на World Hosting Days, Германия

Екипът на ICN.Bg на World Hosting Days, Германия

(Обновена: ) | Какво ново

Ето ни на World Hosting Days - най-големият конгрес, събиращ на едно място хостинг компании от цял свят, който започва днес.

WHD - най-значимото събитие за фирми от хостинг бранша се провежда ежегодно в Германия от 2004 г. насам. За поредна година ние от хостинг компания ICN.BG сме тук, за да почерпим информация и вдъхновение от големите в бизнеса, за да се учим от тях и за да доближим новите технологии до вас възможно най-бързо. Тук сме, за да сключим редица партньорства, които да ни дадат възможност да ви предложим по-успешно уеб присъствие.

За 2011 година организаторите на конгреса обявиха над 3 500 посетители, повече от 100 компании изложители, като тези цифри растат за всяко следващо издание.

Тази година тук имаме честта да чуем водещите имена като Ditlev Bredahl, (CEO, OnApp), Andrew Lund (EMEA B2B Channels, Hosting and Partner Cloud Director, Microsoft), Birger Steen (CEO, Parallels), Richard Curran (Director Product Marketing, INTEL EMEA, Intel) и още много други, който ще говорят по теми, засягащи уеб хостинг бизнеса.

Експертите в индустрията ще дискутират новини и факти около хостинг и интернет секторите. Ще бъдат представени нови продукти и решения. За нас като хора, които работим в хостинг сферата, това място е същински извор на вдъхновение.

Събитието се провежда в Германия в забележителния Europa Park, град Руст - малко китно градче с огромни увеселителни атракционни. Домакините са подбрали идеалното място, което предлага възможности да се забавлявате, докато сключвате изключително важни сделки.

Очаквайте още горещи новини от нас.

Етикети: #sabitie #andrew-lund-emea-b2b-channels #intel-emea #birger-steen #ditlev-bredahl #diskusii #vdahnoviteli #whd #richard-curran #kongres #hosting-biznes #hosting-bransh #world-hosting-days

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе