Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Един вълнуващ Startup Weekend във Варна

Един вълнуващ Startup Weekend във Варна

Един вълнуващ Startup Weekend във Варна

(Обновена: ) | Какво ново

През изминалия уикенд хостинг компания ICN.Bg подкрепи Събитието за млади предприемачи – Startup Weekend Varna. За всички иновативни и амбициозни хора, това беше шанс да изградят и представят цялостен продукт, да стартират нов бизнес, срещайки съмишленици и работейки с програмисти, дизайнери и маркетинг специалисти. За нас беше удоволствие да подкрепим креативните хора и да им помогнем с нашия опит и професионални съвети.

startup weekend varna

Статистика и факти

Startup Weekend Varna продължи 54 часа, участие във финалния кръг взеха 17 обора, като част от идеите бяха мобилни апликации, уеб сайтове, иновативни социални мрежи, виртуален пътеводител, онлайн платформи, имейл решения, платформи за онлайн търговия и др. Всички участници дадоха най-доброто от себе си, работиха неуморно и непрестанно по време на събитието и стартираха своя бизнес. Атмосферата беше творческа, а желанието и ентусиазма на младите предприемачи заразителен.

Първо място печели...

Екипът на ICN.Bg силно вярва в олимпийския принцип – че не е важна победата, а участието. В тази връзка, за нас всички участници, които се осмелиха да рискуват и да представят идеите си, са победители. Някои обаче се отличиха с изключително добре разработени проекти и бизнес идеи без аналог в световен мащаб.

Трето място грабна Екип 7 с уникална онлайн платформа, целяща да помогне на родителите да открият талантите на своите деца. Проектът WunderChild заложи на идеята, че всяко дете е едно малко чудо само по себе си.

За второ място се пребори Екип 10 с онлайн платформата FASHORAMA. Благодарение на нея всеки има възможност да отдаде под наем или да наеме дизайнерска рокля и аксесоари.

Една идея обаче успя да срази конкуренцията със своята функционалност, приложимост и уникалностWonder Mailbox - имейл клиент за iOS, който регулярно сканира и анализира вашата пощенската кутия, като след това подрежда имейлите ви по тема, специфика, проект по който работите. Благодарение на това приложение всички ние вече можем да организираме писмата си, да улесним и оптимизираме работата си.

За нас беше удоволствие да се срещнем с всички млади и проактивни хора, както и да ги подпомогнем подарявайки им ваучери за хостинг услуги! С нетърпение очакваме Startup Weekend Varna 2014!

Етикети: #onlajn-platformi #virtualen-patevoditel #platformi-za-onlajn-targoviya #startup-weekend #ueb-sajtove #inovativni-sotsialni-mrezhi #mobilni-aplikatsii #imejl-resheniya #icn-bg

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе