Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > E-commerce Success II – програмата, която ще ти помогне да развиеш своя първи онлайн магазин

E-commerce Success II – програмата, която ще ти помогне да развиеш своя първи онлайн магазин

E-commerce Success II – програмата, която ще ти помогне да развиеш своя първи онлайн магазин

| Какво ново

На 12.10.2019г. стартира второто издание на обучителната програма „E-commerce Success”, която цели да предостави практически знания, които всички участници да приложат в създаването на свой собствен онлайн магазин. Ние от хостинг компания ICN.Bg имаме честта да подкрепим този проект и всички участници в него!

Какво е „E-commerce Success”?

„E-commerce Success“ е акредитирана обучителна програма на Стопанския факултет на Софийския Университет "Св. Св. Климент Охридски“ и Фондация „Е-комерс Съксес“, която се провежда за втора година у нас. Тазгодишното издание ще започне на 12.10.2019г. и ще приключи на 30.05.2020г., като обученията ще се състоят от 8 часа седмично (през уикенда) и ще се провеждат в София и Пловдив!

Хорариумът е от над 200 часа, като са разделени в 8 бизнес модула, които ще засегнат всичко от планирането, реализирането, маркетирането и развитието на един онлайн магазин. Целта на програмата е да даде практически знания, умения и увереност на всеки един участник, с които той да реализира успешен електронен бизнес. Всички обучаващи се ще работят със собствен ментор и ще имат възможността да черпят знания и опит от специалисти от над 40 водещи компании в бранша.

„E-commerce Success II” е подходящ за предприемачи, които планират създаването на електронен магазин на локално или международно ниво, както и за служители на фирми, които се занимават с електронната търговия на компанията, в която работят.

Програма на „E-Commerce II“

И тази година организаторите са се погрижили програмата да включва всички най-важни теми за създаването на електронен магазин:

  • Е-commerce Substructure – Тук ще бъдат засегнати теми като глобални тенденции в индустрията, как се развива e-commerce средата у нас и за финал ще се бъдат разгледани различни бизнес модели.
  • E-commerce Planning and Financing – Във втория модул, участниците ще имат възможност да развият своите знания в сферата на планирането и финансите. Ще бъдат засегнати теми обвързани с избирането на подходящи пазари, сегментиране и таргетиране, финансиране и още много други полезни теми.
  • Е-commerce Regulations – Модул №3 ще предостави важна информация за правните изисквания за създаването на онлайн магазин.
  • E-commerce Content and Creative и Е-commerce Omni-Channel Marketing – Някои от водещите маркетинг специалисти ще споделят своите знания за създаването на съдържание и успешна маркетинг стратегия.
  • E-commerce Customer Experience – В този модул ще бъдат засегнати различни начини за оптимизация и автоматизация с цел предоставяне на най-доброто преживяване на вашите онлайн потребители.
  • E-commerce Measurement and Efficiency – Ще научите как да създавате и анализирате репорти от Google и Facebook.

С подкрепата на ICN.Bg

В ICN.Bg обичаме да подкрепяме инициативи, които дават възможност на хора от всякакви възрасти да се развиват. Затова сме изключително щастливи да подкрепим второто издание на „E-commerce Success” като всички участници ще получат напълно безплатно нашата Sitebuilder платформа, с която да изградят електронния си магазин, безплатен хостинг и домейн име.

Регистрирай се до 30.09.2019г. за „Е-commerce Success II” и използвай промо код icnbg20 за 20% отстъпка от цената!

Регистрирай се

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе