Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Digital marketing seminar с ICN.Bg

Digital marketing seminar с ICN.Bg

Digital marketing seminar с ICN.Bg

(Обновена: ) | Какво ново

На 25.11.2010г. в IEC бе проведен Digital marketing seminar.
С голяма гордост и задоволство бихме желали да отбележим, че събитието протече с подкрепата на хостинг компания ICN.Bg. С радост подкрепихме фирмата организатор Интер Контакт България като главен спонсор на събитието. Още от ранната сутрин на записванията, забелязахме безупречната организация , което допринесе допълнително за доброто и позитивно настроение през целия ден.

ICN.Bg Logo

Лекторът Герман Сакристан грабна вниманието на участниците в семинара още от първи миг. Той е Мениджър бизнес развитие в компанията KODAK, изключително приятен и завладяващ оратор. В неговата компания имахме възможността да получим много полезни съвети за дигиталния маркетинг, маркетинга в социалните мрежи и каналите на комуникация с потребителите, които са много важни за всяка фирма.

Нагледно имахме възможността да се запознаем с много иновативни практики и маркетингови кампании, в които самия Герман е взимал дейно участие.

Времето в тази приятна атмосфера отлетя мигновено. Имахме няколко минути да поговорим и обменим координати с г-н Сакристан на коктейла след последната му лекция, както и да направим по няколко общи снимки. След този ден, екипът на ICN.Bg, както и надяваме се всички участници, останахме изключително заредени с положителни емоции. Срещнахме и много познати лица, наши клиенти и партньори, които също споделиха нашето настроение.|

Всички участници в семинара получиха сертификати от фирмата организатори, както и много подаръци. Ние от хостинг компания ICN.Bg предоставихме на всички присъстващи ваучери за 70% отстъпка на най-популярните ни хостинг планове - Икономичен, Бизнес и Стандартен, както и възможност за отстъпки до 50% на VPS услугите ни и Наети сървъри.

Дигиталния маркетинг е в основата на развитие на всеки бизнес и ние с радост ще подкрепяме и за в бъдеще подобни събития.
?

Етикети: #sponsor #icn #social #marketing #seminar #icn-bg #social-marketing #digital-marketing

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе