Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > DevReach 2013 - най-добрата конференция за дивелъпъри в Централна и Източна Европа

DevReach 2013 - най-добрата конференция за дивелъпъри в Централна и Източна Европа

DevReach 2013 - най-добрата конференция за дивелъпъри в Централна и Източна Европа

(Обновена: ) | Какво ново

DevReach е най-добрата конференция за дивелъпъри в Централна и Източна Европа. Организира се всяка година в София, а тази година ще се проведе 8-то и издание, което обещава да бъде още по-интересно, интригуващо и полезно!

В миналогодишното събитие участваха над 40 лектори от над 10 страни и 3 континента. Станахме свидетели на над 60 сесии в 6 паралелни аудитории по широк спектър от теми. DevReachви привлича с участието на едни от най-добрите специалисти в областта, които ще ви предоставят ценна информация и ще ви запознаят с последните новости и тенденции в практиката. В допълнение ще имате възможност да приложите на практика своите умения, както и да обмените опит и добри практики с експерти и колеги от цял свят.

devreach

За втора поредна година ICN.Bg ще представи своята богата гама от продукти и hosting услуги, нововъведения, както и иновативни услуги пред най-можещите, креативни и проактивни дивелъпъри. Ще ви изненадаме с интересни игри и подаръци, ще имате възможност да се запознаете подробно с множество интересни услуги, както и да получите специални промо кодове за отстъпка**.

Очакваме на най-голямото софтуерно събитието да присъстват над 700 участници от цяла източна Европа. Едни от най-интересните лекции, които ще можете да посетите ще са от сферата на софтуерните технологии - Cloud, .NET, JavaScript, C#, HTML5, iOS, Android, Windows 8/Windows Phone. Agile.

На 1 и 2 Октомври (вторник и сряда) ние ще бъдем на DevReach в Sofia Event Center. Нямаме търпение събитието да започне и да се срещнем с всички вас - уникални, умни и винаги готови за действие програмисти!

Етикети: #javascript #android #ios #net #cloud #softuerni-tehnologii #sofia-event-center #c #html5 #devreach #programisti

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе