Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > DDoS защитен Споделен хостинг от ICN.Bg

DDoS защитен Споделен хостинг от ICN.Bg

DDoS защитен Споделен хостинг от ICN.Bg

(Обновена: ) | Какво ново

Случвало ли ви се е да станете обект на DDoS атака? Статистиката сочи, че всеки трети бизнес е бил жертва на подобен тип атака през изминалата година. 334GBps е размерът на най-голямата DDoS атака до момента, а резултатите от нея са катастрофални. Същността на DDoS атаките се крие в спирането на достъп на целевите потребители до важна информация или до определен сайт. Този вид атаки са лесни за изпълнение, което ги превръща в страст за хакерите. Най-честа жертва на подобен тип атака са потребителите, използващи споделен хостинг. ICN.Bg има решение за DDoS защита на вашия споделен хостинг. Възползвайте се!

Броят на DDoS атаките се покачва всяка година и през първата четвърт на 2015 година са засечени 57% повече DDoS атаки спрямо същия период за 2014, сочи проучване на Akamai. Статисиката на повечето хостинг компании сочи, че чест обект на този тип атака са именно потребители, използващи споделен хостинг и инсталиращи готови платформи като WordPress, Joomla и Мagento. За да се защитите, не е необходимо да смените вашия хостинг със скъпо струващо решение като Cloud или VPS. Специално за своите потребители, ICN.Bg използва висок клас специализирано оборудване за DDoS защита - Radware Defense Pro.

То може да бъде използвано както от потребителите използващи облачни услуги, така и от тези, разчитащи на споделен хостинг за онлайн бизнеса си.

Как работи Radware Defense Pro?

Radware Defense Pro е оборудване, което работи със собствена мрежа от IP адреси. Тази мрежа наричаме защитена мрежа. Използвайки защитен IP адрес, Radware Defense Pro следи вашия уеб сайт или онлайн магазин, и индикира момента на възникване на DDoS атака, като взема своевременни мерки, за да ви предпази. Ограничава се и се филтрира входящия зловреден трафик към сайта ви. Така сайтът ви остава up and running – достъпен за потребителите въпреки атаката към него.

Как се ограничава зловредния трафик?

Radware е устройство, което съчетава в себе си адаптивна поведенческо-анализираща технология с високо производителен специализиран хардуер. То е самообучаващо се устройство, което веднъж включено към вашия споделен хостинг започва да анализира входящия трафик и да изготвя отчет кой трафик е нормален към сайта ви и кой е несвойствен. Например, ако вие сте собственик на онлайн магазин и всеки ден вашият магазин е посещаван от 2000 потребителя от Германия, 100 от Англия и 100 от Чехия, внезапен прилив на 1000 посещения от Украйна би индикирал проблем. Това означава, че за да работи ефективно Radware Defense Pro към вашия сайт, е необходимо устройството да се обучи и да работи минимум 30 дни съвместно с вашия сайт. В този период Radware изгражда pattern на входящия трафик.

Как да добавя DDoS защита към споделения си хостинг?

За да добавите DDoS защита, е необходимо единствено да използвате IP адрес от защитената мрежа, с която работи Radware Defense Pro. Услугата може да бъде използвана както от нови потребители на споделен хостинг, така и от вече активни сайтове. Активацията и е изключително бърза, а гаранцията за защита от DDoS атаки е 99.9%!

За да активирате DDoS защита, можете да се свържете с нас като ни пишете на office@icn.bg или support@icn.bg.

Етикети: #ddos-защитен-споделен-хостинг #ddos-ataki #ddos #spodelen-hosting #trafik

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе