Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Дата Център в сърцето на Алпите

Дата Център в сърцето на Алпите

Дата Център в сърцето на Алпите

(Обновена: ) | Какво ново

Екипът на ICN.Bg осъществи едно вълнуващо пътуване до Лугано, Швейцария. Дестинацията, колкото екзотична, толкова и интересна, ни посрещна с уюта си, красотата си, както и с множество нови възможности. Пътуването ни беше провокирано от поканата на американската компания CommuniGate Systems, да бъдем част от срещата, която те организираха на тема нови възможности за развитие на Unified Communications решенията, обмяна на опит и най-добри практики, колаборация и нетуъркинг между водещи IT фирми от цял свят.

Възползвахме се от една интересна възможност – да посетим партньорите ни от един от най-интересните дата центрове в Швейцария – Moresi Data Center. Moresi Data Center е един от най-модерните и отлично оборудвани дата центрове в Швейцария. Предлага на клиентите си изключително ниво на защита и сигурност, а данните се съхраняват върху съвременни и мощно сървърно оборудване.

DSC_4813Там се срещнахме с Никола Мореси – CEO на дата център Moresi. С него успяхме да обсъдим най-новите технологии и тенденции в областта, както и да се похвалим с оборудването, което съвсем скоро внедрихме. Швейцарският ни колега беше възхитен от мащаба на деплоймънта, който осъществихме на последно поколение CISCO UCS блейд сървърно оборудване. Впечатлен остана и от наградата, с която CISCO ни отличи - Cisco Business Acceleration в регион SEE Югоизточна Европа. Поговорихме и за всички възможности и бъдещи проекти, които можем да развием в партньорството си.

Какви срещи осъществихме още, кои продукти представихме, както и още за успехите ни и партньорствата, които осъществихме, четете в следващата ни статия!

Етикети: #datacenter

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе