Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Нова ценова политика на cPanel – как ще се отрази на Reseller хостинг плановете ни?

Нова ценова политика на cPanel – как ще се отрази на Reseller хостинг плановете ни?

Нова ценова политика на cPanel – как ще се отрази на Reseller хостинг плановете ни?

(Обновена: ) | Какво ново

Промяната в цените на cPanel, най-използваната платформа за хостинг управление, се отрази на всички доставчици на такива услуги по света. Не само ние, но десетки компании трябваше да преосмислят начина на ценообразуване на своите услуги, за да могат да удовлетворят нуждите и очакванията на клиентите си и същевременно да покрият разходите по лицензи и ъпгрейди на продуктите. Какво направихме за вас и как подобрихме своите реселърски планове, вижте по-долу.

От ICN.Bg винаги сме се старали да предоставим надеждни и достъпни хостинг услуги на българските потребители. Предлагаме най-добро съотношение цена-качество, сигурна инфраструктура и страхотно 24/7 обслужване . Нашата основна цел е да направим хостинг изживяването ви възможно най-безпроблемно и удобно. Във времето направихме множество подобрения по хостинг услугите ни, внедрихме нов по-бърз хардуер , инвестирахме в създаването на нов потребителски панел и внедрихме няколко слоя на защита за клиентските сайтове. Риселърските ни планове също претърпяха промяна. Можем да се похвалим, че интегрирахме изключително производителна NVMe Flash инфраструктура, за да предложим още по-голяма бързина на зареждане и обработване на заявки.

Още по-добри RS планове от ICN.Bg

През последните 18 месеца ние усилено работихме по нова хостинг архитектура, която ни дава възможност да ви предоставим изключителна бързина, сигурност и стабилност на предоставяни от нас услуги. След дълги периоди на обстойни тестове на различни сценарии, вече можем смело да споделим, че планираната миграция на RS сървърите е в ход и предстои поетапно преминаване към изключително бързи NVMe SSD flash масиви, които целят многократно да увеличат производителността на клиентските сайтове. Наред с това, от ICN.Bg увеличихме дисковото пространство, за да ви предоставим най-добрите условия на пазара.

Нова ценова политика на cPanel

От края на юни 2019г. настъпиха промени в лицензионната политика на най-разпространения панел за хостинг управление cPanel. Компанията обяви драстична промяна в ценообразуването, като от 01.09.2019г. всички текущи лицензи ще преминат към новата лицензионна политика. Тя се изразява в калкулиране на база брой акаунти, а не на сървър, както бе до момента**. Според информацията, която от cPanel пуснаха в края на юни месец , “Adjusting our prices will ensure that we can continue to invest in product development, thrive in an increasingly hostile security landscape, grow our customer ecosystem, and remain a leader in hosting automation”.(източник: cPanel)

Наложените промени се отразиха на всички хостинг доставчици. След 6 седмици непрекъсната комуникация в опити за дискутиране на цените на пакетите, стана ясно, че от cPanel ще изпълнят своя план за промяна на ценообразуването на услугата. Това наложи актуализация на нашите Reseller хостинг планове съгласно новата лицензионна политика на cPanel. Досега RS плановете ни бяха с неограничен брой хостинг акаунти. От края на август 2019г. всеки план разполага с определен максимален брой акаунти, които могат да се създават.

Кои са основните промени в RS плановете на ICN.Bg

  • Параметри - изцяло преминаване към NVMе SSD масиви, увеличаване на дисковото пространство, фиксиране на максимален брой акаунти в плана.
  • Цена - Промяна на цената спрямо cPanel изискванията, които предефинират начина на ценообразуване на услугата на база брой акаунти.
  • Допълнителни хостинг акаунти – Можете да заявите допълнителни хостинг акаунти към своя RS хостинг план на цена от 0.96лв./м. с ДДС. Минималното количество допълнителни хостинг акаунти е 5 броя, които можете да заявите от вашия потребителски панел

Можете да се запознаете с новите RS пакети на нашата страница:

ICN.Bg Resellers планове

Искате да откриете най-добрия риселърски план за вас? Свържете се с нас на sales@icn.bg, за да обсъдим най-оптималния вариант спрямо вашите изисквания!

Етикети: #cpanel #reseller-hosting #hosting #icnbg

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе