Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > cMailPro с още по-добра защита от спам с помощта на технологията SpamExperts

cMailPro с още по-добра защита от спам с помощта на технологията SpamExperts

cMailPro  с още по-добра защита от спам с помощта на технологията SpamExperts

(Обновена: ) | Какво ново

Професионалното бизнес имейл решение cMailPro има изцяло ново попълнение в редицата от полезни инструменти, с които целим да направим използването му още по-защитено и удобно. С помощта на вградената защитна стена за входяща и изходяща поща с технологията SpamExperts, можем да предоставим още по-усъвършенствана UCaaS (Unified Communication as a Service) услуга на своите клиенти, която дава по-голяма сигурност и спокойствие.

Какво е SpamExperts?

SpamExperts е водещо IT решение в сферата на имейл сигурността. Услугата е безплатна за потребителите на имейл решението cMailPro, предоставено от хостинг компания ICN.Bg и е включена за всичките му планове. SpamExperts ви защитава през цялото време, като филтрира входящите писма и не позволява на спам съобщения и прикачените в писмата зловредни вируси да навредят на вас и на вашия бизнес.

Защо избрахме SpamExperts?

Технологията разрешава проблема със спам съобщенията, които ежедневно атакуват стотици пощи, като по този начин гарантира защитена мейл кореспонденция. SpamExperts има капацитета да обработва множество имейли едновременно и е съвместима на 100% с професионалното мейл решение cMailPro от ICN.Bg

Как работи SpamExperts?

Когато услугата е активирана за вашия cMailPro бизнес мейл, системата автоматично ще създаде домейн на сървърите на SpamExperts. Всички имейли, които се изпращат или получават от пощенските ви кутии, ще преминават през защитната стена и тяхното съдържание ще бъде проверено. Писмата, които не отговарят на високите стандарти и зададените правила на технологията, ще бъдат филтрирани. Те ще бъдат съхранени на сървърите на SpamExperts и ще бъдат вкарани в карантина.

Какво ви дава SpamExperts:

  • Защита от входящи Спам съобщения - с което нежеланите спам съобщения, които атакуват пощата ви, ще намалеят драстично;
  • Защита от изходящи Спам съобщения - с което ще се предпазите от влизане в черни списъци;
  • Безплатен архив на вашите писма на сървърите на SpamExperts - ще разполагате с допълнителен бекъп на вашите писма на отдалечен сървър, с чиято помощ ще можете да възстановите имейли при нужда;
  • Сканиране на входящата поща за вируси - филтриране на зловредните писма, в които е открит malware с цел да се защитят вашите компютърни устройства, свързани с електронната ви поща.

SpamExperts не просто ви защитава от вирусите, които са прикачени в писмата – технологията сканира за зловреден софтуер в прикачените архиви, които получавате с мейлите си и така дава гаранция за максимална сигурност на комуникацията.

Как да активирате SpamExperts технологията за вашата cMailPro поща?

Към момента всички домейни на cMailPro при нас, които ползват наш DNS сървър, вече са с новите MX настройки. Имейлите, които се получават и изпращат към техните пощи, минават през сървърите на SpamExperts за проверка на съдържанието и кореспонденцията се филтрира. Ако вашият домейн използва наш DNS сървър, то не е нужно да извършвате допълнителни стъпки за активация на технологията. Вие вече сте защитени от спам съобщения и вируси!

Ако не ползвате наш DNS сървър, трябва да активирате SmapExperts ръчно:

За да активирате услугата за вашата cMailPro поща при нас, е нужно да насочитe MX записите на домейна на вашата пощенска кутия към спам защитната стена на SpamExperts. Свържете се с нас, за да ви съдействаме с инструкции как да направите това.

Как да влезете в панела за управление на SpamExperts?

SpamExperts panel

За да влезете в панела за управление на SpamExperts, трябва да се логнете в своя потребителски панел в my.icn.bg и след това да отворите страницата "cMailPro управление" във вашия cMailPro план. Най-отдолу ще видите поле "Мейл филтър" и като го кликнете с мишката, ще ви се отвори нова страница в браузъра, където ще видите всички възможности за управление на инструмента.

SpamExperts panel

cMailPro - бизнес решение със силен акцент върху корпоративната сигурност

Като водеща технологична хостинг компания в България, от ICN.Bg винаги се стараем да сме в крак с IT тенденциите и възможностите, които те дават на нашите клиенти. За нас е важно да предоставим на нашите потребители висококачествени уеб хостинг решения и услуги, които са ориентирани към бизнеса.

cMailPro е конкурентно на международния пазар UCaaS решение, което отговаря на високите критерии за сигурност, както и на съвременните технологични нужди, които изпитва всяка компания. Ето защо непрекъснато добавяме нови функционалности и ъпгрейдваме тези, които услугата вече предоставя.

И за да подкрепим думите си с факти, cMailPro разполага с изцяло нов потребителски панел и нови опции за конфигуриране. Това бе решение, с която успяхме да направим услугата още по-удобна, лесна за използване и гъвкава.

От друга страна защитата на услугата и на критичната информация, която преминава през нея, е основен фокус на cMailPro. Неговите комуникационни канали(имейл, чат) са изцяло криптирани и така никой не може да „подслуша“ чувствителните данни, които споделяте с колеги, партньори и клиенти. Можете да управлявате устройствата на вашите служители, с които се свърза услугата и дистанционно да изтривате цялата синхронизирана информация директно през вашия потребителски панел в ICN.Bg .

От друга страна, cMailPro предлага пълна интеграция с друга услуга, изцяло създадена от ICN.Bg - мобилното приложение за two-factor authentication ActiveAuth. С негова помощ ще дадете второ ниво на защита на вашите пощенски кутии.

С интегрирането на SpamExperts за пореден път доказахме колко е важна за нас защитата на нашите потребители. Очаквайте скоро още нови и полезни функционалности, които ще интегрираме в платформата cMailPro, за да я направим още по-добра за вас!

Какво е cMailPro?

cMailPro е професионално имейл решение, подходящо за всеки бизнес. То е cloud базирана услуга, която предоставя на компаниите всички нужни комуникационни канали (чат и имейл), както и събира в себе си множество полезни функционалности, като календар, съхранение и споделяне на файлове, управление на задачи и други.

Разберете защо да изберете cMailPro за вашия бизнес!

Още по темата:

cMailPro: Колко е важно да използвате професионален мейл за своя бизнес

Обикновена имейл услуга vs. cMailPro: По какво се различават?

Етикети: #hosting #spamexperts #облачни-технологии #cloud-technologies #cloud #activeauth #защита #email #криптирана-комуникация #ucaas

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе