Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > cMailPro завладява нови международни пазари!

cMailPro завладява нови международни пазари!

cMailPro завладява нови международни пазари!

(Обновена: ) | Какво ново

След успешното внедряване на cMailPro и изграждане на мощен динамичен клъстер в най-големия телеком в Судан – Судател, професионалната бизнес имейл услуга отново затвърди своите позиции на международната IT сцена с два нови проекта. Това е поредната стъпка от световната експанзия на уникалния по рода си български IT продукт и свидетелства за развитие на телокомуникационните компании в насока интегриране на UCaaS услуги от такъв тип. Обединените комуникационни решения стават още по-търсени и се превръщат в стандарт за комуникационно обслужване, ефективна колаборация и подобряване на ежедневните бизнес процеси на всяка фирма.

cMailPro с два нови проекта

Иновативното комуникационно решение cMailPro получи поредното международно призвание от още два чуждестранни телекома, които избраха да го интегрират в своите системи с цел разширяване на портфолиото си от услуги - Телекома на Шри-Ланка и Националния телеком на Мавриций.

През следващите няколко месеца cMailPro ще бъде изцяло внедрен в системите на телекома на Шри-Ланка SLT, като ще бъде изградена динамична клъстерна инфраструктура, която ще гарантира по-ефективна работа на продукта, по-голяма гъвкавост, удобство и оптимизиране на разходите.

Като друг голям успех отчитаме и договора с Националния телеком на Мавриций - MT, който е част от групата на Orange – един от глобалните лидери в корпоративните телекомуникационни услуги. През текущата година ще завърши пълната интеграция на имейл услугата cMailPro в техните системи с цел да се даде възможността да се предлага бизнес ориентиран продукт от последно поколение на техните клиенти. Изискванията към MT като национален телеком на островната държава са високи от технологична гледна точка и се набляга основно на нуждата от гаранции за сигурност на инфраструктурата и защита на чувствителните потребителски данни.

От двете телекомуникационни компании проявиха интерес и към друг иновативен продукт, разработен oт ICN.Bg - ActiveAuth инструмента, който дава втори слой защита на приложенията, като задължава допълнително удостоверяване на всеки акаунт при влизане.

От ICN.Bg се чувстваме изключително горди, че двете компании се спряха именно на cMailPro при избора си на обединено комуникационно решение, което да разшири тяхното портфолио от предлагани услуги.

Кои са основните предимства на cMailPro, които привличат силния интерес на чуждестранните компании към него?

На първо място е сигурността, която предлага комуникационното решение. Цялата информация, чатове, имейли, контакти и споделени файлове в cMailPro са криптирани и потребителите са защитени от кражба на лични данни и чувствителна корпоративна информация. Сигурността е от основно значение за телекомите и международните корпорации, които оперират с лични данни, тъй като регулациите за тази сфера задължават компаниите-доставчици на IT услуги да специализират тясно в защитата на персоналната информация. Всички услуги, които те предлагат се засягат пряко от тези законови регулации и ги задължават да предлагат услуги, които са доказали своите качества като защитени и подсигурени продукти.

В допълнение cMailPro дава всички нужни канали за ефективна колаборация и позволява по-добра организация на работните процеси при отдалечена работа и офиси на различно географско местоположение.

Сред основните ползи, които предоставя на телекомите иновативният продукт cMailPro, е по-ефективната работа и същевременно усъвършенстване в предлагането на комуникационни услуги от най-висок клас. Той е специализиран софтуер, който е изключително лек и оптимизиран. Неговите технически изисквания са значително по-ниски от тези на конкурентни продукти, като се подобрява използването на сървърните ресурси и въпреки това динамичният клъстър е много по-гъвкав и производителен. По този начин инфрастуктурата, която е нужна за надеждната работа на UCaaS решение от този клас, се минимизира до 10 пъти. Това означава, че инвестицията в специализирано оборудване е близо 10 пъти по-малка и така се намаляват още повече разходите за интеграция на продукта.

От друга страна лесната интеграция на cMailPro с приложението за двустъпкова биометрична верификация ActiveAuth допълнително повишава интереса към услугата. ActiveAuth представлява инструмент, разработен от екипа на ICN.Bg, за допълнително удостоверяване на самоличността на потребителя при вход във важни бизнес системи. Верификацията се извършва чрез няколко избираеми метода – биометрични данни (пръстов отпечатък) чрез sms, One-time password (OTP) гласово повикване, парола и други. Тя защитава от неоторизиран достъп до лични и работни системи, хакерски атаки към формите за вход, password sniffing, кражба на пароли и др. Инструментът за биометрична автентификация ActiveAuth притежава притежава защитен патент в САЩ.

Как работи cMailPro?

cMailPro работи като динамична клъстерна инфраструктура, изцяло изградена и поддържана от ICN.B. Характеризира се с голяма производителност при менажиране на голям обем от потребители, като предоставя изключително ниво на достъпност при работа с чуствителни и критични данни.

При клъстерната инфраструктура продуктът се управлява глобално, като той работи на много места едновременно, не се налагат ъпдейти на всяка машина поотделно и се позволява индивидуално персонализиране на front-end и back-end за всеки един потребител. Това спестява нуждата от непрекъснато менажиране на услугата при промяна в изискванията към продукта и улеснява неговото управление.

През последните няколко години с високи темпове се променят комуникационните нужди на потребителите и се отчитат по-високи изисквания към сигурността на IT решенията на световно ниво. Компаниите преоценят своите бизнес модели и откриват в cloud базираните UCaaS решения все повече нови възможности за по-голяма гъвкавост, удобство и оптимизиране на разходите. По този начин, използвайки професионални комуникационни услуги като cMailPro, те повишават продуктивността на своите служители и колаборацията и в същото време подобряват и защитават своите критични бизнес процеси.

Етикети: #sigurnost #динамична-клъстерна-инфраструктура #контакти #kalendari #activeauth #telekomunikatsiya #ucaas #komunikatsiya #международна-сделка #чувствителни-данни #шри-ланка #национален-телеком-мавриций #chat #kriptirane #cmailpro #телеком #telecom #communications #obedineno-komunikatsionno-reshenie #telefoniya

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе