Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > cMailPro Kалендар - Организирайте вашия бизнес и бъдете винаги на време

cMailPro Kалендар - Организирайте вашия бизнес и бъдете винаги на време

cMailPro Kалендар - Организирайте вашия бизнес и бъдете винаги на време

(Обновена: ) | Какво ново

Случвало ли ви се е да пропуснете работна среща или да закъснеете за нея? Или да забравите важно събитие, защото сте претоварени с ангажименти? С бизнес мейл решението cMailPro календар това няма да ви се случва никога повече!

Календарът е следващата страхотна функция на cMailPro, която ще улесни вашето ежедневие, ще го направи по-организирано и ще ви даде възможност да управлявате максимално лесно и добре вашето време. Той може да се синхронизира с всички мобилни устройства, които използвате. Така имате гарантиран достъп до вашия график във всеки един момент, независимо дали сте в движение или в чужбина.

В предишна статия ви запознахме с това, колко функции може да има в един мейл, а сега идва ред на поредна функционалност на услуга.

И за да преминем от теорията към практиката ще ви дадем няколко примера как ние в компания ICN.bg за хостинг с неограничен брой пощи използваме cMailPro календара:

  • как организираме заетостта на конферентните ни зали - ежедневно в офиса на ICN.Bg се провеждат множество срещи. И за да сме сигурни, че ще можем да ви посрещнем като любезни домакини с чаша горещо кафе в 1U или 2U (нашите конферентни зали), ние предварително сме създали календар за заетостта на двете конферентни зали. В него всеки колега създава събития и така да се каже резервира конферентна зала.
  • как колегите от отдел Продажби организират графика си - нашите колеги се срещат всеки ден с клиенти. За да организират и синхронизират срещите си с останалите ежедневни задачи, те създават индивидуални или споделени събития, поставят напомняния, канят други колеги да присъстват на срещата.

cMailPro календар ви дава също:

  • споделени и индивидуални календари;
  • възможност за изпращане на покани;
  • напомняния за срещи;
  • права на достъп до календарите;
  • заетост на всеки един служител от вашата компания;
  • еднократни и повтарящи се събития.

Информирайте колегите си за предстоящите събития, както и за заетостта на останалите от отдела. Календарът е с лесна и гъвката конфигурация и е съвместим с всички операционни системи .

cMailPro Kалендар е част от бизнес мейл решението за комуникация, разработено и предоставено от ICN.Bg. Можете да го използвате както чрез десктоп апликация, така и през уебмейла на cMailPro!

Функцията календар е безценен помощник за надеждната организация на вашите ангажименти.

Можете да разгледате и всички останали функционалности на бизнес мейл решението , като ние в следващи материли ще ви запознаем поотделно с всяка една от тях. Вижте от какво се различават обикновенната мейл услуга от бизнес мейл решението cMailpro

Вижте още: С какъв мейл клиент мога да използвам услугата cMailPro

Етикети: #obedineno-komunikatsionno-reshenie #organiziran-grafik #sabitiya-2 #napomnyaniya #unified-communication #kalendar #sreshta #organizirane-na-grafik #sreshti #cmailpro

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе