Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > cMailPro в помощ на Иво Илиев и дигиталните агенции от групата InteractAGE

cMailPro в помощ на Иво Илиев и дигиталните агенции от групата InteractAGE

cMailPro в помощ на Иво Илиев и дигиталните агенции от групата InteractAGE

| Какво ново

“Управляваме акаунти и кампани с огромни бюджети за част от нашите клиенти. Особено държим на сигурността при комуникацията си с тях, а cMailPro напълно ни я гарантира.” – Иво Илиев, управител на InteractAGE

Източник:

Въведение

Бизнес мейл услугата ни cMailPro има поредна интеграция в успешен български бизнес! В началото на 2019г. Помогнахме на Иво Илиев и неговия екип от InteractAGE да подобрят комуникацията си с клиенти и партньори като:

  • Предоставихме защитена и криптирана електронна кореспонденция за бизнеса
  • Осигурихме достатъчно дисково пространство за електронните пощи на компанията
  • Дадохме възможност за по-добра организация на работния процес на своя клиент

Кой е Иво Илиев?

Иво Илиев е сред най-популярните личности в средите на онлайн маркетинга и интернет рекламата. От 2003г. се занимава с дигитален маркетинг, като успешно развива няколко дигитални агенции от групата InteractAGE и бранда PresenThink, насочен към организация на бизнес обучения и събития по дигитален маркетинг и комуникации. А блогът на Иво Илиев винаги е източник на актуална и полезна информация за работещите в сферата специалисти.

Какъв проблем с имейл комуникацията имаше Иво Илиев и екипът на InteractAGE?

Дигиталните агенции, които Иво Илиев и екипът му управляват, работят с множество партньори от цял свят, с голям обем от поверителна информация и с големи клиентски бюджети. Това налага нуждата от използване на сигурна имейл услуга, която да служи за пренос на тази информация. Използваните от компанията решения преди cMailPro обаче не удовлетворяват нуждите на бизнеса:

“Изпробвахме няколко различни имейл услуги, но всички те имаха своите недостатъци – твърде малко пространство за пощенските ни кутии, потенциален проблем със сигурността и твърде малко функционалности. Никоя от услугите не можеше да ни гарантира, че мейлите ни са напълно защитени или пък няма да попадат в спам листи.” - Иво Илиев, управител на InteractAGE.

Проблемът на екипа на InteractAGE е сходен с този на много бизнеси в различни индустрии – липсата на единно решение за комуникация, което да разполага с достатъчно гъвкавост, пространство и функционалности. Ето защо създадохме и cMailPro – UCaaS решението, което да отговаря за всички процеси, свързани с електронната кореспонденция на всеки един бизнес.

cMailPro като правилното бизнес мейл решение

Предложихме на партньорите си от InteractAGE cMailPro, защото вярваме в качествата на мейл платформата и във възможностите, които предоставя.

“Предоставяме услугата cMailPro в продължение на няколко години и отлично познаваме нуждите на клиентите, които го използват. Това са бизнеси, които търсят достатъчно пространство за своята електронна поща, сигурна комуникация и гъвкавост на достъпна цена – нещо което популярните и в повечето случаи безплатни имейл услуги няма как да ви гарантират. Ето защо вярваме, че cMailPro е правилният избор за партньорите ни от InteractAge” – Юлиян Бориславов, управител, ICN.Bg

С внедряването на cMailPro помогнахме на Иво Илиев и неговия екип да си гарантират защитена комуникация и сигурност за споделяната поверителна информация, благодарение на използваните от платформата S/MIME сертификати. При тях всеки един имейл може да бъде четим единствено за неговия подател и получател.

“Управляваме акаунти и кампани с огромни бюджети за част от нашите клиенти. Особено държим на сигурността при комуникацията си с тях, а cMailPro напълно ни я гарантира. Избрахме решението на ICN.Bg, защото вече бяхме чували за успешната му интеграция в други големи бизнеси и знаехме, че то е подходящо и за нас. От допълнителните функционалности използваме криптирания чат между служители, както и календара за насрочване на срещи и възможността за достъп до акаунтите през мобилни устройства и уеб портал.” – Иво Илиев.

Освен основната имейл функционалност, клиентът ни се възползва от криптирания чат между колеги, възможността за споделяне на файлове и календар функционалността за организация на задачите и събитията в екипа. ActiveSynce протоколът, който cMailPro използва, позволява синхронизацията на всяко едно устройство на клиента със сървъра, който се използва за услугата. По този начин всички имейли, контакти, задачи и файлове са достъпни от всяко едно мобилно устройство и място.

Мейл платформата ни разполага и с вградени спам филтри, които ограничават непоисканата електронна комуникация към бизнеса. В същото време, клиентите на cMailPro могат да са спокойни и че изпращаните от тях мейли също няма да попадат в спам листи. Освен всички допълнителни функционалности на cMailPro, екипът на InteractAGE получи и пълното ни съдействие за конфигурация на услугата и запознаване на служителите с платформата.

Още за cMailPro

В поредица статии ви разказахме какво представлява cMailPro и защо това е професионално мейл решение без аналог у нас. Представихме ви и част от големите и малки бизнеси, които вече разчитат на услугата, и защитават своята електронна кореспонденция.

Ако все още не сте убедени, че бизнесът ви се нуждае от професионално мейл решение, вижте в кои случаи такова ще ви бъде от полза и как да направите своя избор: https://www.icn.bg/bg/blog/polezno/cmailpro-professional-business-mail/

Успешно интегрирахме cMailPro в компаниите „Димитър Маджаров“ ЕООД, “Dream Team Productions”, „Орбит“ ЕООД и много други, като подобрихме тяхната бизнес комуникация.

cMailPro е познат и на международни компании, защото вече има успешни интеграции в телекомите на Судан, Шри Ланка, Тунис и Мавриций, за което екипът ни получи наградите за „Бизнес проект на годината“ и „Бизнес сделка на годината“ на „Годишните награди на b2b media 2017”. С една от интеграциите спечелихме и първо място за „IT Проект на годината“ на наградите на ICT Media. Вижте повече за cMailPro в нашето видео:

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе