Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > cMailPro Имейл - колко функции може да има в един имейл?

cMailPro Имейл - колко функции може да има в един имейл?

cMailPro Имейл - колко функции може да има в един имейл?

В края на лятото миналата година индийското правителство официално обяви намерението си да се откаже от използването на базирани в САЩ имейл услуги като Gmail за официални комуникации. Причина за това е притеснението на официалните служби в азиатската държава относно слухове за следене и подслушване на комуникациите през такива услуги от Националната служба по сигурност на САЩ (NSA).

А вие замисляли ли сте се, дали вие сте единствените, които четете имейлите си?Дали и някой друг не знае с кого комуникирате, при какви условия работите с вашите партньори и кога последно сте им писали?

Има ли алтернатива?

В отговор на нарастващите проблеми със сигурността на имейл комуникациите, Хостинг компания ICN.BG ви предлага да помислите за алтернатива. Продукт, който ви гарантира максимална сигурност при общуването чрез електронна поща, дава ви всичко необходимо в едно. И най-важното - Big Brother is NO MORE watching you!

Сигурност +

Бизнес мейл решението cMail Pro е единно комуникационно решение, създадено на първо място с грижа за вашата сигурност и време. С него получавате не само сигурен и ултра бърз имейл, а и всички функционалности, които използвате ежедневно в едно решение. Благодарение на съхранението на информацията на ваш собствен сървър или наша инфраструктура, ви гарантираме максимална сигурност и неприкосновеност на вашите данни.

Вижте още: Как бизнес мейл решението подобрява комуникацията на DreamTeam Productions

Как криптирането на информация ни защитава?

Допълнителна защита на вашите бизнес комуникации се осигурява от криптиране на цялата информация,която се трансферира - входяща и изходяща, както и криптирани връзки между кореспондиращите сървъри и вашето устройство. cMailPro осигурява най-високо ниво на защита посредством S/MIME сертификати, които подписват съобщението и изпращача. По този начин се удостоверява идентичността на изпращача, а съобщението се криптира, така че никой не може да го прочете без този сертификат. Каквото и устройство да използвате (лаптоп, ултрабук, таблет, смартфон и др.), както и в която и точка на света да се намирате и от където и да четете имейлите си – вашите данни и фирмена информация е достъпна само за вас.

А мога ли да използвам cMailPro с моя имейл клиент?

cMail Pro може да се използва с имейл клиент по ваш избор,например Outlook и Thunderbird. Уебмейлът е HTML 5 базиран на, което ви гарантира изключителна скорост на получаване и изпращане на кореспонденцията. cMailPro ви предлага и всичко онова, с което сте свикнали да работите - настройване на автоматични отговори, както и пренасочване на съобщения към различни контакти. Спам защитата и защитата от вируси (троянски коне, зловреден софтуер,вируси и злонамерени атаки) ви предпазва надеждно от нежелани съобщения и проблеми.

Какво да направя, в случай че загубя важни мейли?

Благодарение на систематичния бекъп (можете сами да изберете периодичност на създаване на бекъп), вашата бизнес кореспонденция се съхранява и архивираи е на ваше разположение по всяко време, както и в случай на непредвидени обстоятелства, довели до загуба на ценна информация.

Catch all emails

cMailPro е подходящо решение за вашите бизнес комуникационни нужди, съчетавайки надеждна защита на вашите комуникации с user-friendly интерфейс и полезни функции. Освен стандартните функционалности, ние ви даваме и няколко допълнителни възможности, например catch all email адрес. Колко пъти ви се е случвало, да не получите имейл, защото отсрещната страна е записала грешно вашия имейл? Ние ви даваме решение - catch all адрес към вашия домейн, който ще прихваща всички мейли, изпратени към домейн името ви, без значение дали реално съществува такава пощенска кутия. Например: имате имейл office@yourdomain.com, но имейл е изпратен към ofice@yourdomain.com. С catch all опцията вие ще получите този имейл, а изпращача вече няма да получава уведомление, че такъв имейл не съществува.

Какво още ви дава cMailPro и какви функционалности крие услугата

cMailPro е не само комуникационно решение, но и гаранция за качество, сигурност и надеждност на вaшата имейл кореспонденция!**

Вижте още: Как финансовите институции могат да се възползват от бизнес мейл решението

Етикети: #bekap #maksimalna-sigurnost #korespondentsiya #vazhni-mejli #edinno-komunikatsionno-reshenie #avtomatichni-otgovori #imejl-klient #vash-sobstven-sarvar #biznes-komunikatsionni-nuzhdi #kalendar #sertifikat #barz-imejl #chat