Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > cMailPro Имейл - колко функции може да има в един имейл?

cMailPro Имейл - колко функции може да има в един имейл?

cMailPro Имейл - колко функции може да има в един имейл?

(Обновена: ) | Какво ново

През 2014 година индийското правителство официално обяви намерението си да се откаже от използването на базирани в САЩ имейл услуги като Gmail за официални комуникации. Причина за това е притеснението на официалните служби в азиатската държава относно слухове за следене и подслушване на комуникациите през такива услуги. Години по-късно Google официално се отказа да използва съдържанието на Gmail пощите, за да персонализира рекламите, които потребителите виждат в Мрежата. Въпреки това притесненията остават – потребителите продължават да се съмняват в това дали платформата сканира техните писма и събира информация, а бизнесът не се чувства сигурен, когато трябва да комуникира с партньори и клиенти, чиято електронна поща завършва на @gmail.com.

А вие замисляли ли сте се, дали вие сте единствените, които четете имейлите си? Дали и някой друг не знае с кого комуникирате, при какви условия работите с вашите партньори и кога последно сте им писали?

Има ли алтернатива?

В отговор на нарастващите проблеми със сигурността на имейл комуникациите, компания ICN.BG за хостинг с неограничен брой пощи създаде иновативно имейл решение, ориентирано изцяло към бизнеса и с висока гаранция за сигурност и надеждност на комуникацията. Продукт, който ви гарантира максимална защита при общуването чрез електронна поща, дава всичко необходимо в едно. И най-важното - Big Brother is NO MORE watching you!

Сигурност +

Бизнес мейл решението cMail Pro е единно комуникационно решение, създадено на първо място с грижа за вашата сигурност и време. С него получавате не само сигурен и бърз имейл, а и всички функционалности, които използвате ежедневно с различни приложения, събрани в едно единствено решение. Благодарение на съхранението на информацията на специализирана инфраструктура с криптирана система, ви гарантираме максимална сигурност и неприкосновеност на вашите данни.

Вижте още: Как бизнес мейл решението подобрява комуникацията на DreamTeam Productions

Как криптирането на информация ни защитава?

Допълнителна защита на вашите бизнес комуникации се осигурява от криптиране на цялата информация, която се трансферира - входяща и изходяща, както и криптирани връзки между кореспондиращите сървъри и вашето устройство.

cMailPro осигурява най-високо ниво на защита посредством S/MIME сертификати, които подписват съобщението и изпращача. По този начин се удостоверява идентичността на изпращача, а съобщението се криптира, така че никой не може да го прочете без този сертификат. Каквото и устройство да използвате (лаптоп,, таблет, смартфон и др.), както и в която и точка на света да се намирате и от където и да четете имейлите си – вашите данни и фирмена информация е достъпна само за вас.

Отделно cMailPro позволява лесна интеграция с ActiveAuth мобилното приложение за двустъпкова верификация, което дава втори слой сигурност на използваните софтуерни решения. С негова помощ достъпването на вашите услуги изисква допълнителна идентификация при вход, като така се минимизира възможността от неоторизиран достъп до вашите имейли.

Още по темата:

cMailPro с още по-добра защита от спам с помощта на технологията SpamExperts

cMailPro: Колко е важно да използвате професионален мейл за своя бизнес

А мога ли да използвам cMailPro с моя имейл клиент?

cMail Pro може да се използва с имейл клиент по ваш избор, например Outlook и Thunderbird. Уебмейлът е HTML 5 базиран, което ви гарантира изключителна скорост на получаване и изпращане на кореспонденцията. cMailPro ви предлага и всичко онова, с което сте свикнали да работите - настройване на автоматични отговори, както и пренасочване на съобщения към различни контакти. Спам защитата и защитата от вируси (троянски коне, зловреден софтуер,вируси и злонамерени атаки) ви предпазва надеждно от нежелани съобщения и проблеми.

Какво да направя, в случай че загубя важни мейли?

Благодарение на систематичния бекъп вашата бизнес кореспонденция се съхранява и архивира и е на ваше разположение по всяко време, както и в случай на непредвидени обстоятелства, довели до загуба на ценна информация. Сами можете да изберете периодичност на създаване на бекъп, като така ще си гарантирате, че имате архивно копие на своята поща във всеки един момент.

Catch all emails

cMailPro е подходящо решение за вашите бизнес комуникационни нужди, съчетавайки надеждна защита на вашите комуникации с user-friendly интерфейс и полезни функции. Освен стандартните функционалности, ние ви даваме и няколко допълнителни възможности, например catch all email адрес. Колко пъти ви се е случвало, да не получите имейл, защото отсрещната страна е записала грешно вашия имейл? Ние ви даваме решение - catch all адрес към вашия домейн, който ще прихваща всички мейли, изпратени към домейн името ви, без значение дали реално съществува такава пощенска кутия. Например: имате имейл office@yourdomain.com, но имейл е изпратен към ofice@yourdomain.com. С catch all опцията вие ще получите този имейл, а изпращача вече няма да получава уведомление, че такъв имейл не съществува.

Полезни cMailPro функционалности

Какво още ви дава cMailPro и какви функционалности крие услугата

cMailPro събира в себе си всички полезни функционалности, с които надеждно да управлявате бизнес дейността си с лекота. Имате на разположение криптиран мейл, управление на задачи и контакти, криптиран чат, удобен календар и задаване на събития, съхраняване и споделяне на файлове и други.

  • Криптиран мейл – Можете да сте сигурни, че само вие и получателят на вашето писмо ще можете да го прочетете. Гарантираме за сигурността на информацията, която съхраняваме на нашите сървъри, като използваме криптиращи технологии, който да подсигурят комуникацията.
  • Управление на задачи – с помощта на тази функционалност можете да организирате ежедневните задължения на вашите служители, можете да им задавате срокове на изпълнение и да следите прогреса.
  • Съхранение и споделяне на файлове – Организирайте лесно работните си файлове. Можете да качвате големи файлове, които не могат да бъдат изпратени по мейл. Можете да ги сортирате в папки и да давате достъп на определени служители до тях. Можете да изпратите линк за сваляне на файлове на вашите клиенти и партньори.
  • Управление на контакти – Създайте лесно групи и сортирайте своите контакти, за да можете бързо да се свържете с тях. В удобния панел имате бърза връзка към чат, като cMailPro използва стандартния Jabber / XMPP протокол за изпращане на instant messages. По този начин можете бързо да пишете на контакти, които също използват чат за бизнес комуникация.
  • Бизнес календар – Задавате лесно събития и каните своите клиенти като присъстващи/Attendees. Можете да добавите дата, описание и задаване на напомняния.
  • Бележки/Notes – Вече не се налага да пишете на хвърчащи листчета и да си използвате телефона за важни записки. Можете да си оставяте бележки в пощата, като в тях можете да зададете тема, описание и да прикачите файл. Можете да създавате папки, за да организирате своите бележки по най-добрия начин. Можете да местите лесно своите бележки в различни папки, например от „Текущи“ в „Приключени“ и т.н.
  • Задаване на настройки и конфигурация – cMailPro дава високо ниво на гъвкавост при конфигурацията на вашия бизнес мейл. Можете лесно да достъпите услугата през cPanel контролния панел и да зададете допълнителни настройки за управлението на пощите на своите служители.

Още по темата: Новият cMailPro – нова тема и функционалности в най-добрия бизнес имейл в България

Можете да разчитате на ActiveSync протокола, който ще синхронизира цялата информация на всички ваши устройства. А с помощта на уебмейла на услугата, можете да достъпите всички функционалности през удобен и user-friendly потребителски панел и да ги управлявате с лекота.

Защо от ICN.Bg събрахме в професионалното имейл решение cMailPro всички тези технологии?

Ние знаем колко е трудно управлението на дейността на един бизнес. От комуникационните проблеми, през нуждата от инвестиране в множество различни приложения, до сложността на поддържането и инсталирането им – всички тези причини карат компаниите да търсят алтернативни решения, с които да оптимизират дейността си. Създадохме cMaiPro обединеното комуникационно решение с мисъл за бизнеса. Вложихме в него всички наши идеи, с които да подобрим комуникационните процеси и да направим организацията на работната дейност максимално улеснена. В същото време можете да разчитате на високо ниво на сигурност и да сте спокойни, че услугите ви ще са винаги онлайн.

cMailPro – корпоративен мейл за малкия и големия бизнес – успешни бизнес интеграции

6 години, след като дадохме старт на нашия иновативен проект, cMailPro се превърна в конкурентно комуникационно решение на външния пазар, като телекомите на 4 държави вече го внедриха в своето портфолио от предлагани услуги. Над 28млн. потребители от Тунис, Мавриций, Судан и Шри Ланка имат достъп до уникалната бизнес мейл услуга, като вече го използват държавни институции, банки и търговски дружества. Основното предимство на cMailPro, което те изтъкват, е високото ниво на сигурност на платформата, с което могат да гарантират на своите потребители максимална защита на техните лични и кредитни данни. За интеграцията в международните телекоми, ICN.Bg спечели две награди на „Годишните награди на b2b Media 2017“ - „Бизнес проект на годината“ и „Бизнес сделка на годината“.

Освен големи финансови организация и телекоми, малкият и средният бизнес също се възползват от многото предимства, които предлага специализираното комуникационно решение. Много компании в България и в чужбина вече интегрираха cMailPro в своята организационна политика и управляват още по-ефективно своята дейност.

cMailPro е не само комуникационно решение, но и гаранция за качество, сигурност и надеждност на вaшата имейл кореспонденция!**

Вижте още: Как финансовите институции могат да се възползват от бизнес мейл решението

Етикети: #bekap #maksimalna-sigurnost #korespondentsiya #vazhni-mejli #edinno-komunikatsionno-reshenie #avtomatichni-otgovori #imejl-klient #vash-sobstven-sarvar #biznes-komunikatsionni-nuzhdi #kalendar #sertifikat #barz-imejl #chat

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе