Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > CloudFlare - безплатно решение за спокоен живот

CloudFlare - безплатно решение за спокоен живот

CloudFlare - безплатно решение за спокоен живот

(Обновена: ) | Какво ново

Миналата седмица ви питахме във Facebook страницата ни дали се притеснявате от ситуации, в които сайтовете ви неочаквано или не се "радват" на извънреден зловреден или злонамерен трафик. Питахме ви и как се борите с хакове, вируси и други недоброжелатели, ширещи се из Интернет. Всеки сайт рано или късно се изправя пред тези проблеми и тогава се появява нуждата от решение, което пести часове усилията, огромни разходи и неудобство. И понеже ние в ICN.Bg обичаме да пестим времето ви, за да можете да се посветите изцяло на бизнеса си, решихме да ви предложим перфектно решение за тези проблеми.

Радваме се, че първи в България и напълно БЕЗПЛАТНО можем да ви предложим услугата CloudFlare . CloudFlare е CDN (content delivery network), която оптимизира работата на сайта ви. Не случайно избрахме партньорство с утвърдена фирма, която разполага с 12 точки на присъствие в целия свят! Благодарениe на широката си мрежа този CDN прави така, че статичното съдържание на сайта ви се отваря от най-близкия до посетителя сървър. В резултат сайтът ви се отваря в пъти по-бързо от обичайното. А клиентите ви остават доволни и не затварят сайта ви, огорчени, че той не е успял да се отвори.

Сигурно ще ви изкуши и фактът, че с CloudFlare страниците в сайта ви, хостван при нас, се зареждат два пъти по-бързо от обичайно и ползват до 60% по-малко трафик. Освен това, уеб сайтовете, ползващи услугата, са значително по-неуязвими от спам и DDoS атаки...

Използвана заедно с плановете за уеб хостинг на ICN.Bg*, CloudFlare прави сайтовете ви удобни, лесни и бързи за навигация. Ако има нещо по-хубаво от услугата, която пести време, нерви и средства и оставя приятно усещане за клиентите, то това е безплатната услуга, която го прави. Да, CloudFlare, е безплатна за наши клиенти, ползващи споделен хостинг.

Ако сте изкушени, услугата се активира с натискането на един бутон. Когато влезете в контролния панел (cPanel), от менюто можете да изберете активация на CLoudFlare. Промяната става за 5 минутки, а деактивацията е също толкова лесна и бърза. Опитайте и ни кажете как се е променила работата на сайта ви.

Коледният дух май вече сериозно ни завладява, защото в тези последни два месеца от годината изненадите ни ще се сипят като подаръци от чувала на дядо Коледа. Обещаваме ви, че CloudFlare е една от многото изненади, с който ще ви зарадваме до края на тази година.

Етикети: #zashtita-ot-spam #cloudflare #ddos-ataki #podaratsi #iznenadi #bezplatna-usluga #nova-usluga-za-balgariya #optmizirane-na-rabotata #cdn #po-golyama-proizvoditelnost #content-delivery-system

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе