Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Case Study: Полезността на услугата cMailPro в онлайн дейността на партньорите ни от Now.bg

Case Study: Полезността на услугата cMailPro в онлайн дейността на партньорите ни от Now.bg

Case Study: Полезността на услугата cMailPro в онлайн дейността на партньорите ни от Now.bg

| Какво ново

Все повече бизнеси от различен мащаб осъзнават необходимостта от използването на корпоративен имейл за комуникация със своите клиенти и партньори. Над 29,000,000 потребители по света вече довериха своята бизнес комуникация на професионалното имейл решение cMailPro.

При избора си на корпоративен мейл компаниите търсят най-вече сигурност, гъвкавост, достатъчно сървърни ресурси и дисково пространство за своята бизнес кореспонденция. cMailPro е бизнес имейл услуга, която улеснява комуникационните процеси във всяка една компания без значение от това дали тя е представител на малък или среден бизнес или е корпорация.

Ето защо една от най-използваните платформи за създаване на онлайн магазин и наши партньори Now.bg използват функционалностите, които им предоставя бизнес имейл решението.

Кои са Now.bg?

Now.bg е една от най-успешните онлайн платформи, насочена към електронна търговия и професионални решения за онлайн бизнеси. Разполагат със сериозен набор от услуги, като:

• Разработване на индивидуални дизайни;

• Оформяне и прехвърляне на магазини;

• Популяризиране в търсачките (SEO);

• Онлайн маркетинг и развитие.

Кои са предимствата на бизнес имейл услугата за Now.bg?

Ние от Now.bg разчитаме на cMailPro бизнес мейл услугата, защото с нея имаме възможността да подчертаем нашата корпоративна идентичност, използвайки собствен домейн (напр. office@now.bg). Това предимство създава добър имидж за нашия бизнес и изглежда много по-професионално от кореспонденцията по мейл, чийто домейн е в Gmail, Yahoo или друга безплатна платформа.

Друга основна причина да я използваме е сигурността. Цялата информация, която минава през имейлите, е криптирана и е много по трудно да бъде достигната от недоброжелатели. Това вдъхва доверие и сигурност на нашите клиенти.

Имейл услугата ни предпазва от нежелания и така досаден спам. Пред нас е възможността да се възползваме от много по-високите лимити брой изпратени писма, получени писма, препращания и имейл листи, което е ключово за нашия бизнес. Мобилното управление на мейлите е чудесно предимство, защото позволява лесна и удобна комуникация и проследяване на всички процеси по мейл независимо от локацията.

Ние предлагаме бизнес услугата и на нашите клиенти и те са доволни, че могат да управляват цялата си комуникация, контакти и файлове от разстояние през всички устройства, свързани с акаунта. Имат контрол върху служебната си поща и чрез уеб мейл през всеки един Интернет браузър и всяка една точка на света със стабилен интернет. Могат лесно и бързо да запазват файлове, както и да ги споделят със свои колеги, работейки заедно по тях.”, сподели Йордан Трифонов от Now.bg.

Защо cMailPro е най-работещото решение за партньорите ни от Now.bg и техните клиенти?

Услугата cMailPro е удобна и лесна за употреба за нашите клиенти и в същото време се предлага на достъпна цена за всички тях. Организирането на мейлите е огромна по значение дейност за всеки бизнес. Това, на което разчитаме, е надеждна и сигурна услуга, която не създава излишни проблеми и неудобства за нас и нашите потребители. Препоръчваме cMailPro, защото сме убедени че с тази услуга бизнес кореспонденцията на клиентите ни е в сигурни ръце.“, коментира още Йордан Трифонов.

Вижте повече: Защо да използваме професионален мейл за своя бизнес?

Предимствата на cMailPro бизнес мейл услугата за бизнес средата в България е, че е сред най-иновативните бизнес мейл платформи, отличаваща се със своята сигурност при преноса на информация и големия набор от допълнителни функционалности, които улесняват комуникацията в работна среда.

Научи повече за професионалното мейл решение cMailPro!

Научи повече

От Now.bg не само използват cMailPro, но активно промотират и предлагат услугата на свои собствени клиенти - онлайн бизнеси, електронни магазини и други компании, защото всеки бизнес заслужава сигурна комуникация в името на своето развитие.

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе