Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Case Study: НИИВСНЕМ избира cMailPro за своята сигурна имейл комуникация

Case Study: НИИВСНЕМ избира cMailPro за своята сигурна имейл комуникация

Case Study: НИИВСНЕМ избира cMailPro за своята сигурна имейл комуникация

| Какво ново

„В лицето на cMailPro открихме надежден партньор при създаването на собствената ни бизнес имейл услуга. За нас бе от ключово значение да преминем към използването именно на имейли от собствен домейн, както и да осигурим и ефективна защита на онлайн кореспонденцията си. Смятаме, че по този начин допълнително ще повишим доверието и имиджа си на съвременна компания пред нашите клиенти и партньори.“ - екипът на НИИВСНЕМ ЕООД

Въведение

Бизнес имейл решението cMailPro, разработено от ICN.Bg, помага на НИИВСНЕМ ЕООД да осигури високо ниво на защита за своята мейл комуникация и да улесни екипа си при използването на имейл и организирането на работния процес.

За НИИВСНЕМ

Националният институт за изследване на вино, спиртни напитки и етерични масла подкрепя лозаро-винарската промишленост в България с постоянни инвестиции в иновации и нови технологии за производство. Институтът има решаваща роля за развитието на винарската индустрия както и производителите на спиртни напитки у нас и международната слава на родната продукция.

Основна цел на организацията е да прилага най-добрите световни практики за развитие на промишлеността в България, както и да се грижи за поддържане авторитета на българското винопроизводство.

Клиенти на института са малки и големи компании от индустрията, които използват най-добрите технологии, за да постигнат високо качество на вкуса, аромата и състава на продукцията си. За да общува с всички тях, екипът на НИИВСНЕМ ЕООД използва интензивна имейл комуникация в работния си процес.

Проблемът

Първоначално Институтът разчита на популярна свободна за достъп имейл услуга, с която да управлява бизнес кореспонденцията си. Един от големите недостатъци на този тип имейл е невъзможността за използване на собствен домейн от типа office@mybusiness.com, info@mybusiness.com и др. Вместо това, компаниите общуват със своите клиенти от имейл адреси като mybusiness@gmail.com, office-mybusiness@abv.bg и др.

А за много организации е от ключово значение да използват имейл от собствен домейн, за да повишат доверието на клиентите си и репутацията на бизнеса си.

Още по-сериозен е проблемът със сигурността на информацията. При тези безплатни услуги потребителите не са сигурни, че никой друг няма достъп до данните и имейлите им и няма да използва тази информация за различни цели. Вероятността за получаване на не поискани имейли и съобщения и ниското ниво на защита от спам също са напълно реални.

А в случай на проблем с функционирането на услугата, в повечето случаи единственият вариант пред бизнесите е да изчакат неговото разрешаване от доставчика без да имат възможност да се обърнат към техническа поддръжка.

Тъй като НИИВСНЕМ ЕООД е институция със сериозно влияние и значение в своя бизнес сектор, екипът не може да си позволи пропуски в сигурността, както и непрофесионално общуване с клиенти и партньори.

Търсиш професионално имейл решение за своя бизнес? Ние можем да ти помогнем!

Свържи се с нас

Решението

Институтът избира cMailPro, за да се справи с тези затруднения и да подобри своята комуникация в и извън екипа, тъй като именно това е решението, което отговаря на всички съществуващи проблеми в организацията. Услугата, разработена от ICN.Bg, се оказва най-подходящото решение поради достъпната си цена спрямо конкурентни продукти и многото на брой функционалности, които допълват имейл услугата.

През месец юни 2018г. НИИВСНЕМ започва да използва cMailPro, което допринася за организацията на работния процес и лесното и сигурно общуване с партньори. Освен преминаването към бизнес мейл решение, Институтът избира и хостинг услуга в ICN.Bg. Така организацията поверява сигурността на своето онлайн присъствие в ръцете на един доверен доставчик.

Ползи от внедряването на cMailPro

Преминаването към cMailPro носи някои сериозни предимства за Института и улеснява работата на екипа:

  • Интеграция с досегашния имейл клиент – служителите в организацията имат възможност да използват cMailPro с имейл клиента, с който са работили досега. Това не натоварва работата и им предоставя комфорт при управлението на електронната им поща.
  • Криптиран чат и създаване на календари – екипът на Института разчита на чат функционалността за бързо и лесно общуване между служителите в организацията. Календарът им дава възможност да създават и насрочват събития и да планират своите задачи.
  • Сигурна комуникация – тъй като цялата информация, обработвана от cMailPro, се криптира, то файловете, контактите и съобщенията на потребителите са напълно защитени от кражба. Така организации като НИИВСНЕМ, които работят и с чувствителни лични данни, нямат притеснения относно сигурността на информацията, обработвана чрез имейл.
  • 24/7 поддръжка на услугата – екипът на НИИВСНЕМ ЕООД може да разчита на непрекъсната поддръжка на cMailPro. Дори при възникнал казус с работата на услугата, ще последва незабавна реакция от страна на ICN.Bg.
  • Антиспам защита – спам филтрите на cMailPro свеждат до минимум възможностите за получаване на непоискани съобщения, което прави използването на услугата по-приятно за всички потребители.

Източник: computerworld.bg

Етикети: #case-study #cmailpro #e-mail #hosting

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе