Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Case Study: Големите бизнеси и cMailPro (интеграция с „Димитър Маджаров“ ЕООД)

Case Study: Големите бизнеси и cMailPro (интеграция с „Димитър Маджаров“ ЕООД)

Case Study: Големите бизнеси и cMailPro (интеграция с „Димитър Маджаров“ ЕООД)

| Какво ново

С помощта на нашата имейл платформа cMailPro компанията „Димитър Маджаров“ ЕООД си гарантира по-добрата и сигурна комуникация със своите клиенти и партньори. След поредната си интеграция в голяма бизнес организация cMailPro се утвърди като едно от най-надеждните и високотехнологични бизнес мейл решения.

Въведение

Нашата специализирана бизнес имейл услуга cMailPro получи поредно признание след успешната си интеграция в една от най-големите български компании в хранителния бранш и лидер в своята индустрия. Благодарение на функционалностите на cMailPro успяхме да осигурим на своя клиент:

  • По-добра имейл комуникация за бизнеса и отделно сървърно пространство за електронни пощи
  • Напълно защитен пренос на данни и файлове при кореспонденцията
  • Допълнителни канали за вътрешна комуникация

Повече за „Димитър Маджаров“ ЕООД

„Димитър Маджаров“ е една от най-разпознаваемите марки у нас, когато става дума за хранителни продукти. Компанията вече над 27 години произвежда месни и млечни хранителни продукти с гаранция за най-високо качество и автентичен вкус.

Продукцията, която компанията създава, е позната на потребителите у нас и по света и многократно е награждавана за своето качество и технология на производство.

Проблемът за „Димитър Маджаров“ ЕООД: Големият обем на имейл кореспонденцията

За да се справи успешно с цялостната организация на работния процес, компанията трябва да се грижи едновременно за въвеждането на иновации и нови технологии в производството, съвместната работа с дистрибутори и партньори, както и за кореспонденцията с всички тях. Това прави избора на имейл решение ключов за спокойната работа на бизнеса.

Имейл услугата, използвана от „Димитър Маджаров“ ЕООД преди да премине към cMailPro, не удовлетворява нуждите на големия бизнес, който използва интензивна имейл кореспонденция. При нея съществува риск от недоставяне на имейли, уязвимост на пренасяната информация, както и ниското ниво на защита от спам. Ето защо предложихме решение на своя партньор, което да пасва именно на неговите нужди.

Решението: Професионална имейл услуга cMailPro

С имейл услугата cMailPro цялото използвано сървърно пространство е отделено единствено за електронни пощи. Това означава, че натоварването на услугата не влияе на останалите файлове и уеб сайтове на бизнеса, разположени на споделен хостинг план.

Друго голямо предимство, което се харесва на клиентите ни, е защитата при преноса на информация. Всички чат съобщения са криптирани, а всички изпратени имейл адреси могат да бъдат прочетени единствено от подателя и получателя на имейл съобщението (нещо, което безплатните общодостъпни имейл услуги все още не могат да гарантират!). Това прави cMailPro подходящ за всички видове бизнеси и организации, обменящи и съхраняващи поверителни данни и информация.

Защо cMailPro е подходящо мейл решение за големите бизнеси?

„За над 80% от хората в бизнеса имейл комуникацията е най-адекватният начин за общуване и управление на задачите. Вярваме, че именно решения като cMailPro се грижат за безпроблемното и сигурно общуване онлайн без да съществува риск от изтичане на ценна за бизнеса информация – нещо, което популярните безплатни имейл платформи не могат да гарантират. Ето защо смятаме, че партньорите ни от „Димитър Маджаров“ вече използват едно от най-иновативните и напредничави решения от този тип на пазара.“ – Юлиян Бориславов, ICN.Bg.

Освен основната имейл функционалност в cMailPro сме интегрирали набор от инструменти и допълнителни възможности, които да улеснят и защитят електронната комуникация на всеки един бизнес. Добавили сме календар, възможност за споделяне на файлове, управление на акаунта през мобилни устройства, автоматичен отговор на съобщения, спам филтри и защита.

Със cMailPro можете да достъпите своята електронна поща през всяко едно мобилно устройство. ActiveSync протоколът синхронизира всички ваши мейли, контакти, задачи и календари на всички устройства, които използвате. Можете да разчитате на push notifications, както и на конфигурация на акаунта ви чрез SMS. И ако бизнесът ви вече е свикнал да използва някой популярен имейл клиент, то имайте предвид, че cMailPro може да се интегрира с всеки един такъв (напр. MS Outlook).

Търсиш професионално имейл решение за своя бизнес? Ние можем да ти помогнем!

Свържи се с нас

За нас интеграцията на cMailPro в сериозен бизнес като този на „Димитър Маджаров“ ЕООД е голямо признание за възможностите и качествата на имейл платформата ни. Тя вече се доказа като предпочитано решение за български и чуждестранни клиенти, включително и за 4 чуждестранни телекома (Тунис, Мавриций, Шри Ланка и Судан), което я направи достъпна за над 29 млн. потребители по света. Успешните интеграции на мейл услугата ни донесоха Награди за „Бизнес проект на годината“ и „Бизнес сделка на годината“ на “Годишните награди на b2b media 2017”.

Вижте повече за cMailPro: Защо да използваме професионален мейл за своя бизнес

Етикети: #cmailpro #business-mail #corporate-mail #case-study #email

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе