Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Case Study: Имейл платформа за счетоводни бизнеси (интеграция на cMailPro в счетоводната компания saldo.bg)

Case Study: Имейл платформа за счетоводни бизнеси (интеграция на cMailPro в счетоводната компания saldo.bg)

Case Study: Имейл платформа за счетоводни бизнеси (интеграция на cMailPro в счетоводната компания saldo.bg)

| Какво ново

"Сигурността на информацията на нашите клиенти е приоритет за компанията ни, а cMailPro се оказа правилното решение, което да я гарантира.” – Мариела Илиева, Saldo.bg

Нашата бизнес имейл услуга cMailPro за пореден път получи признание от голяма българска компания. С интеграцията на професионално мейл решение осигурихме на своя клиент Saldo.bg:

  • достатъчно ресурси за електронната поща на бизнеса
  • защитена и криптирана комуникация със служители, клиенти и партньори
  • защита от спам и от попадане в black листи
  • по-лесно управление на контакти, събития и споделяне на големи файлове

Кои са Saldo.bg

Saldo.bg е българска компания, предлагаща широка гама от счетоводни услуги за бизнеси от различни сфери. Фирмата обслужва както физически лица, така и малки и големи компании по отношение на счетоводни и административни въпроси, личен състав, регистрации на фирми, изготвяне и попълване на различни видове декларации и справки. В компанията работят някои от най-опитните специалисти в сферата на счетоводството с дългогодишен опит в управлението на държавни организации и български и международни компании от частния сектор.

Какъв проблем имаше компанията със своята електронна поща

Основният казус пред бизнеса бе обемът на електронните пощи, които компанията имаше на своя споделен уеб хостинг. При този тип услуга използваните ресурси имат определен лимит и са предназначени най-напред, за да гарантират безпроблемен трафик към сайта, достатъчно дисково пространство и максимален uptime. Възможността за настройване на електронна поща винаги е от полза, но когато става дума за интензивна комуникация, бизнесът има нужда от специализирано мейл решение.

Като всеки счетоводен бизнес, Saldo.bg работи с огромен обем от имейл кореспонденция, файлове и отчети. Компанията имаше за цел да открие професионална услуга, при която да може да съхранява и работи с такъв обем от информация и която да гарантира сигурна и защитена комуникация за бизнеса.

Вярваме, че разполагаме с най-подходящото решение за бизнес мейл кореспонденция от този тип, и затова предложихме cMailPro на своя клиент.

Как cMailPro разреши проблемите на бизнеса

Услугата отговаря на всички нужди на екипа на Saldo.bg. Наличното дисково пространство позволява съхранението на всички важни за бизнеса файлове без това да вреди на имейл функционалността. Убедени сме и в сигурността на cMailPro по отношение на защитата на споделяните файлове и криптацията на обменяната информация – нещо, което масовите безплатни мейл услуги не могат да гарантират.

С интеграцията на cMailPro клиентът ни си осигури достатъчно ресурси за безпроблемното използване на своята електронна поща, без ограничения, зависещи от използваната уеб хостинг услуга. Миграцията към професионален имейл позволи на екипа на компанията да продължи да съхранява цялата необходима информация и файлове, без това да затруднява кореспонденцията с партньори.

По отношение на сигурността, Saldo.bg си осигури и други предимства, благодарение на cMailPro:

  • защита при преноса на информация: съдържанието на всеки един мейл е достъпно единствено за подателя и неговия получател
  • криптиран чат: тази функционалност позовлява сигурната комуникация между служителите на бизнеса в реално време
  • управление на календари и събития: екипът на Saldo.bg планира своите задачи и събития с вградената функционалност за календар
  • спам филтри: ограничиха се непоисканите имейл съобщения, които бизнесът получаваше преди
  • без попадане в black листи: изпращаните от компанията имейли няма да бъдат разчитани като спам от имейл клиента на получателя

Съдействахме допълнително на своя клиент за настройването на cMailPro

Помогнахме на екипа на Saldo.bg да настрои всички свои акаунти и функционалности по най-подходящия за бизнеса начин, който максимално да улесни всеки един служител в компанията.

“Получихме пълно съдействие от страна на ICN.Bg за настройването на cMailPro. Новата услуга ни осигури достатъчно пространство за всички наши файлове и документи, а работата с платформата се оказа по-удобна за нас от решението, което използвахме преди това. Сега колегите ни имат възможност съвсем лесно да организират работния си процес и да съхраняват важните за тях файлове и документи на защитено място. Сигурността на информацията на нашите клиенти е приоритет за компанията ни, а cMailPro се оказа правилното решение, което да я гарантира.” – Мариела Илиева, Saldo.bg

Екипът ни продължава да е на разположение на своя клиент 24/7 за всякакви запитвания и казуси, свързани с работата на cMailPro.

Търсиш професионално имейл решение за своя бизнес? Ние можем да ти помогнем!

Свържи се с нас

Поредно признание за бизнес мейл платформата ни

Успешната интеграция на cMailPro с бизнеса на счетоводната компания Saldo.bg е още едно доказателство за качествата на нашата услуга. Тя вече има успешни реализации в много различни бизнеси, сред които са големи български компании от различни индустрии, 4 чуждестранни телекома ( в Тунис, Мавриций, Шри Ланка и Судан), както и организации в публичния сектор. Това прави cMailPro достъпен за близо 30 млн. потребители по света.

Създадохме cMailPro през 2013г. в партньорство с американската компания CommuniGate Systems с идеята да предоставим универсална мейл платформа за малки и големи бизнеси. Само няколко години по-късно cMailPro вече е едно от най-популярните решения от своя тип (UCaaS), а една от успешните му интеграции донесе на екипа ни и наградите за „Бизнес проект на годината“ и „Бизнес сделка на годината“ на „Годишните награди на b2b media 2017”. Вижте повече за cMailPro в нашето видео:

Вижте още:

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе