Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Case Study: cMailPro подсигурява комуникациите на Община Аврен

Case Study: cMailPro подсигурява комуникациите на Община Аврен

Case Study: cMailPro подсигурява комуникациите на Община Аврен

| Какво ново

Платформата ни за бизнес имейл комуникация cMailPro продължава да се доказва като надеждно решение за организации от различен мащаб, които използват интензивно своята електронна поща, за да общуват със свои клиенти и партньори. cMailPro получи поредно признание след успешната си интеграция от екипа на Община Аврен.

Казусът: Онлайн сигурността

Статистиките за кибер сигурност през 2018-та година показват сериозен брой на атаките и заплахите към бизнеси и държавни институции в световен мащаб. При тях са възможни злоупотреби с чувствителни лични данни на физически и юридически лица, което за много организации означава загуба на репутация и доверие, както и на финансови средства. Ето защо Община Аврен решава да направи стъпка към по-високо ниво на сигурност в дигиталния свят.

Сред основните изисквания на общината бе да намери сигурна услуга, която гарантира, че всеки един имейл ще бъде четим единствено за неговия подател и получател и не съществува риск съдържанието да бъде достъпно за трети лица. Това се налага поради интензивната работа с конфиденциална информация, документи, отчети и лични данни, което е валидно и за почти всяка бизнес организация.

cMailPro предостави необходимото ниво на сигурност

Преди да използва cMailPro, Община Аврен разчиташе на популярна и свободна за достъп имейл услуга, която обаче не можеше да гарантира сигурността на комуникацията и споделяните файлове. Ето защо екипът на общината реши да потърси професионално мейл решение за комуникация. cMailPro се оказа правилният избор не само заради сигурността, която предоставя, но и заради допълнителните функционалности, с които разполага и които ще са от полза за работещите в администрацията:

  • Всички имейли достигат до своите получатели: благодарение на платформата cMailPro, всеки имейл бива успешно изпратен или получен от Община Аврен.
  • Антиспам защита: всеки получен имейл се оказва релевантнен към дейността на общината. Това е от огромно значение, тъй като имейл адресите за връзка с държавни институции са публично достъпни и често попадат в спам листи, след което биват обект на непоискани имейл съобщения.
  • Чат функционалност: служителите общуват помежду си в реално време, което ускорява работния процес, а съобщенията им отново са напълно криптирани и защитени.

Въпреки че използват нова платформа за имейл комуникация, служителите в Община Аврен успяха да се адаптират към работния процес без нужда от допълнителна намеса. По всяко време за тях са налични и помощните статии и материали за cMailPro, свободни за достъп на всички потребители на услугата. Разбира се, при нужда от допълнително съдействие, екипът на ICN.Bg е 24/7 на разположение за тях!

Гарантирай сигруност на твоята бизнеси мейл комуникация! Довери се на cMailPro!

Виж повече

Допълнителните инструменти за бизнес кореспонденция

Възможностите на cMailPro не се изчерпват дотук и за всички клиенти на платформата са налични още инструменти, които подобряват управлението на комуникацията в бизнеса. Ето и кои са сред най-използваните от тях:

  • Календарът, който позволява насрочването на събития и улеснява организацията на работния процес.
  • Споделяне на файлове между служители, което е възможно благодарение на cMailPro storage.
  • Пренасочване на мейли и автоматичен отговор на съобщения.
  • Улеснено създаване и управление на акаунти.
  • Достъп до акаунта от множество устройства през уеб базиран портал.

Всички тези предимства на cMailPro вече го направиха предпочитан избор за български и чуждестранни бизнеси от цял свят. Успешните интеграции в телекомите на Судан, Тунис, Мавриций и Шри Ланка ни донесоха наградите за „Бизнес проект на годината“ и „Бизнес сделка на годината“ на „Годишните награди на b2b Media 2017“. След тях вече над 29 милиона души са потребители на услугата cMailPro от ICN.Bg.

Източник: technews.bg

Етикети: #cmailpro #case-study #avrenbg #email #business-mail

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе