Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Case Study: cMailPro подобрява бизнес комуникацията на Dream Team Productions

Case Study: cMailPro подобрява бизнес комуникацията на Dream Team Productions

Case Study: cMailPro подобрява бизнес комуникацията на Dream Team Productions

| Какво ново

Благодарение на cMailPro, компанията “Dreamteam Productions” разреши проблемите си с недоставени имейли и затруднена бизнес кореспонденция. Интеграцията на софтуера позволи по-малко натоварване и повече свободни ресурси за услугата Споделен хостинг, която компанията използва.

За Dreamteam Productions

Познавате ги от малкия екран, театъра и киното. Те създават най-забавното и гледано комедийно шоу у нас “Комиците и приятели”, както и сериала „Столичани в повече“. Те са някои от най-популярните и обичани български актьори и музиканти. А зад тях стои огромен екип от сценаристи, режисьори, продуценти и още много професионалисти, които се грижат за вашето добро настроение пред телевизионния екран.

От години екипът на “Dreamteam Productions” забавлява своите зрители с атрактивно и различно съдържание, поднесено с огромна доза чувство за хумор. Във всеки епизод на продукциите, които компанията създава, участие взимат някои от най-популярните български актьори, музиканти и други известни личности. А за да достави всички тези емоции на своите зрители, екипът се справя успешно с нелеката задача да организира и управлява работния процес, както и комуникацията със своите клиенти и партньори.

Проблемът

До месец март 2018г. екипът на Dreamteam Productions разчита на имейл услуга на споделен хостинг в ICN.Bg за своята бизнес комуникация. Това е и решението, което много компании предпочитат, когато дейността им не включва интензивна комуникация с клиенти и партньори. В случая на “Dreamteam Productions” обаче, кореспонденцията достига до обем, при който съществува риск от влошаване на услугата за компанията.

Големият обем на кореспонденцията изисква професионална мейл услуга, за да се избегне забавяне на комуникацията и да се гарантира сигурност при общуване. Подобна услуга би предодвратила опасността от хакване на акаунта и би осигурила криптиране на информацията.

Решението: Професионална имейл услуга cMailpro

Екипът на ICN.Bg предлага решението, което да осигури безпроблемната имейл комуникация на бизнеса: cMailPro. Услугата гарантира безпроблемното изпращане и получаване на имейли, като в същото време предпазва от спам съобщения. В допълнение към всички екстри, които предлага, услугата има и 24/7 техническа поддръжка.

Тъй като това е самостоятелна услуга на отделен сървър, използването ѝ не влияе на услугата Споделен хостинг, която компанията използва.

cMailPro е специализиран софтуер, който управлява цялата бизнес кореспонденция, като освен изпращането на имейли, разполага и с функционалности като криптиран чат, календар, споделяне на файлове и други. Информацията, имейлите и файловете са напълно защитени, което прави cMailPro много по-подходяща и надеждна услуга за бизнеса в сравнение с обикновените имейл решения и безплатните услуги.

Ползи от интеграцията на cMailPro

С внедряването на cMailPro компанията разрешава някои сериозни затруднения, изпитвани при работата със стандартна имейл услуга на споделен хостинг. Вероятността за недоставянето на част от имейлите и забавената работа на услугата е премахната именно благодарение на cMailPro.

Освен по-висока сигурност за своята кореспонденция, с преминаването си към cMailPro “Dreamteam Productions” си гарантира по-стабилна и добре работеща хостинг услуга за своя бизнес.

Имаш проблеми с твоята бизнес поща? Ние имаме решение!

Свържи се с нас

Допълнителни възможности от cMailPro

Предимствата, които платформата cMailPro предоставя, гарантират не само повече възможности за управлението на бизнес комуникациите, но и повече сигурност при общуване и защита на обменяните данни и файлове.

Ето и кои са най-използваните от бизнесите възможности на cMailPro:

  • Сигурност на комуникацията: Информацията, преминаваща през cMailPro, е напълно криптирана и защитена от кражба. Кореспонденцията и споделяните файлове са видими единствено за подателите и получателите на всеки един имейл.
  • Криптиран чат: Популярните за лично ползване чат приложения и платформи в повечето случаи не са подходящи за бизнеса. cMailPro позволява лесната комуникация между служители в реално време, организиране на отделни групи и конферентни чатове, а цялата информация също е напълно криптирана.
  • Мобилно управление: ActiveSync протоколът, който cMailPro използва, позволява синхронизацията на всяко едно стройство със сървъра, на който е разположена вашата услуга. Това означава, че можете да управлявате цялата си комуникация от разстояние през всички устройства, свързани с акаунта ви. И за да си осигурите допълнително ниво на защита, можете да ограничите достъпа до акаунта си до определени устройства.
  • Календар: благодарение на тази функционалност на cMailpro, ще можете да планирате и насрочвате своите задачи, срещи и събития.
  • Email пренасочване и автоматичен отговор на съобщения
  • Антиспам защита

Интеграцията на cMailPro от екипа на Dreamteam Productions е поредното признание за възможностите на платформата. Над 29 милиона потребители по света вече са клиенти на cMailPro след успешното му внедряване в телекомите на Судан, Мавриций, Шри Ланка и Тунис. У нас клиенти на cMailPro също са големи и малки бизнеси от различни индустрии, както и организации в публичния сектор.

Успешното внедряване на cMailPro в 4 чуждестранни телекома донесе на ICN.Bg и наградите за “Бизнес проект на годината“ и “Бизнес сделка на годината“ на “Годишните награди на b2b media 2017”.

Вижте повече за услугата cMailPro в нашето видео.

Източник: cio.bg

Етикети: #cmailpro #case-study #dreamteam-productions #email #business-mail

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе