Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > BgSchool.Bg – в подкрепа на българското образование

BgSchool.Bg – в подкрепа на българското образование

BgSchool.Bg – в подкрепа на българското образование

(Обновена: ) | Какво ново

Текст на връзкатаICN.Bg като инициатор на BgSchool.Bg, цели да даде възможност на младежите с интерес в IT областта да развиват практическите си способности, да придобият нови знания и умения. В рамките на инициативата, се предоставя безплатен хостинг на всеки ученик, учител или училище. На 25, 26 и 27 април екипът на ICN.Bg ще представи BGSchool на Осмия фестивал на българското образование. Нашето участие е инспирирано от водещата тема на събитието “Партньорство в образованието”. Ние вярваме, че бизнесът трябва да подкрепя българското образование!

bgschool.bg

Инициативата на ICN.Bg стартира преди няколко години с предоставянето на безплатен хостинг за сайтовете на училищата

и се разви до подкрепа на всички ученици, студенти, преподаватели и всеки проект свързан с образованието. През годините на сътрудничество с българското училище ICN.Bg подписа редица договори.

Ще ви очакваме на щанд 113 пред НДК! Подготвили сме вълнуващи изненади за всички ученици! Ще можете да научите повече за хостинг услугите, както и да получите безплатен хостинг за вашите училищни проекти. Бихме искали официално да поканим и всички представители на училища, да присъстват на семинара, който организираме през втория ден на фестивала. Цел на семинара е да представи инициативата BgSchool, да предостави безплатен хостинг на всяко училище и неговите ученици, като по този начин подпомогне образователните институции! По време на семинара ще имате възможност да получите професионална консултация и съвети за цялостното онлайн присъствие на вашето училище. Семинарът ще се проведе на 26.04.2013г.(петък) от 15ч. на адрес гр. София, ул. Г. С. Раковски 154 – Семинарен център Раковски. Участието в семинара е напълно безплатно! За да се регистрирате, моля попълнете регистрационната формата на сайта www.BGSchool.bg. В раздела „Как да участвам” ще намерите кратка регистрационна форма. Необходимо е от падащото меню „Заявка за:” да изберете “Участие в семинар”. Станете част от нашата инициатива – заедно можем да осигурим повече възможности на младите IT специалисти!

Етикети: #onlajn-prisastvie #vazmozhnost-na-mladezhite #vazmozhnosti #bezplaten-hosting-za-vseki-uchenik #bezplaten-hosting #podkrepa-na-obrazovanieto

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе