Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Безплатни пропуски за SEO Конференция 2011

Безплатни пропуски за SEO Конференция 2011

Безплатни пропуски за SEO Конференция 2011

(Обновена: ) | Какво ново

След успешно завършилото събитие през изминалия уикенд в Пловдив Startup@Polvdiv "ICN.Bg - генерален спонсор на StartUp Plovdiv", екипът на ICN.Bg отново има изненада за своите потребители. Организаторите на SEO конференция 2011, любезно ни предоставиха 3 напълно безплатни пропуски за целия ден на събитието и всички съпътстващи лекции.

Отново ще дадем равен шанс на всички желаещи да посетят конференцията, като ще организираме томбола и трима от заявилите участие ще спечелят безплатен достъп до най-големия български форум за SEO оптимизация.

Заявяването на участие в томболата по традиция ще се публикува в нашата официална Facebook страница, където чрез бутона " Like" към самата статия ще може да се абонирате. Имате възможност да направите това до 16 часа на 20.05.2011 г., като веднага след това ще се постараем да изтеглим печелившите. Ще бъдете уведомени с лично съобщение от нас за да предоставите Вашите пълни данни, които са необходими за издаване на Вашия пропуск.

Какво загатнахме и в предишната си статия за това събитие , очаквам Ви много награди и изненади.

Успех!

Етикети: #seo-konferentsiya #sabitie #tombola #seo #konferentsiya #icn-bg #bezplaten-propusk

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе