Безплатни екстри за клиентите на ICN.Bg

Безплатни екстри за клиентите на ICN.Bg

Не отдавна се заехме със задачата по набиране на партньори, които да могат да предоставят на нашите потребители допълнителни услуги към всеки хостинг план, които да подпомогнат присъствието Ви в Интернет.

Разбира се добавените до момента екстри няма да останат константна величина. Ще продължаваме да търсим и намираме за Вас най-интересните и атрактивни услуги.
Тук е момента да Ви представим как бихте могли да се възползвате от тези възможности.

Click-2-Talk е услуга, която Ви предоставя възможност посредством интерактивен бутон на Вашия сайт, посетители Ви да могат да свържат с вас без да се налага да правят допълнителни разходи.Когато клиентите търсят стоки или услуги в Интернет, няма по-добър начин да привлечете и задържите вниманието им от директна комуникация в реално време. Също така посетители Ви имат възможност да въведат телефон, на който желаят да бъдат потърсени и системата на Click-2-Talk да инициира връзката между Ваш сътрудник и Вашия потенциален клиент.

Всички знаем, че индивидуалните продуктови презентации на Вашите стоки представят Вашата търговска идентичност. Услугата "Продуктова фотография" е за онези от вас, които имат нужда от професионално заснемане на предлаганите продукти и стоки.

Тuk.bg и Taka.bg са два уникални портала, които Ви предоставят възможност да публикувате и промоцирате Вашите сайтове и продукти.

Tuk.bg е удобен начини за привличане на таргетиран трафик при сравнение на продукти и техните цени. За щастие клиентите на ICN.Bg отскоро могат да се възползват от услугите на първата създадена изцяло в България подобна платформа.

Съществуват редица методи за привличане на нови клиенти, но често те отнемат голяма част от Вашето време и финанси, а ефективността им е много трудно измерима. За това Тaka.bg Ви дава възможността да получите напълно безплатно 10 реални запитвания от клиенти, интересуващи се в настоящия момент от оферта за предлаганите от Вас услуги.

Последната добавена услуга в портфолиото се нарича Call-бутон.

Call-бутоните представляват една приставка, която позволява на потребителите на сайта да се свържат с определен стационарен телефон. Удобството е, че Вашите потенциални клиенти могат да се свържат с Вас чрез уникален за България канал и то безплатно от Вашия сайт без да изтеглят никакви програми.

Вижте пълната информация.

Етикети: #dopalnitelni-uslugi #calls-bg #click-2-talk #produktova-fotografiya #hosting-ekstri #call-buton #tuk-bg #ekstri #taka-bg #bagrara