Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Безплатен Toolbar

Безплатен Toolbar

Безплатен Toolbar

(Обновена: ) | Какво ново

Здравейте,
Стремейки се винаги да задоволим нуждите на потребителите си, създадохме за Ваше удобство услуга, която да улесни работата Ви с услугите на ICN.bg

ICN Toolbar е уникална и напълно безплатна услуга. С нея винаги имате лесен и бърз достъп до нужната Ви информация само на един клик разстояние. Лесен за инсталиране и съвместим с повечето познати браузъри (Internet Expolrer, Firefox, Safari и др.)

icn-free-toolbar

Това е малка, абсолютно неангажираща програма, която се инсталира с няколко клика на мишката. Инсталацията

ICN Toolbar разполага с мощна търсеща среда, свързана директно с гиганта google.com, с възможност за няколко варианта на търсене. Имате възможност да настроите за проверка и пощенския си акаунт към ICN.Bg или друг такъв, използващ POP3/IMAP поддръжка. Освен стандартно заложените опции, ще намерите и възможност за добавяне на много допълнителни екстри, като Skype, Facebook, Twitter онлайн метеорологична прогноза, игри, забавления и още безброй много приложения. Всички са предоставени напълно безплатно за потребителите на ICN.Bg.преминава автоматично, като се вгражда във Вашия Интернет браузър. В него ще намерите линкове и менюта с цялата необходима информация за лесно и бързо управление на Вашите хостинг услуги и домейн имена.

Ще Ви бъдем благодарни ако ни дадете допълнителни идеи какво бихме могли да включим като допълни опции за Ваше улеснение.

Етикети: #tollbar #bezplaten

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе