Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Безплатен хостинг - за успешен старт на бъдещите ти училищни проекти

Безплатен хостинг - за успешен старт на бъдещите ти училищни проекти

Безплатен хостинг - за успешен старт на бъдещите ти училищни проекти

(Обновена: ) | Какво ново

BgSchool.Bg е инициатива, засягаща практическото обучение на младежи, с интереси в IT сферата. Като инициатор на проекта, ICN.Bg насърчава и подпомага българското образование, като предлага изцяло безплатен хостинг. Услугата се предоставя на всички училища, ученици и преподаватели, както и техните образователни проекти.

Ако си амбициозен и силно заинтересован от IT сферата...
Ако търсиш изява и начин да осъществиш проектите и идеите си по нестандартен начин..но си уверен, решителен и силно вярваш в идеите си…искаш да превърнеш поредното домашно в зашеметяващ проект... продължи да четеш!

Това е твоята възможност за развиване на знания и умения в областта на Информационните технологии. ICN.Bg ти предоставя изцяло безплатен хостинг, за да създадеш своя проект. Включи се в инициативата BgSchool.bg и качи online училищния си проект - уеб сайт на твоя клас или на твоето училище.

BgSchool.Bg подкрепя твоето образование и развитие. Дава ти свободата да създадеш нещо ново, иновативно и забавно, като осигурява място на твоя проект, давайки възможност на теб и на всички твои съученици и приятели.

Признай си, живееш във време, подчинено на технологиите. Време, в което най-интерактвното, приложимо и същевременно иновативно печели всички овации. За да бъдеш в крак с най-бързо развиващия се бизнес, а именно този в IT областта, трябва да си запознат, умеещ и модерен човек. А за това се изисква практика, която можеш да започнеш още сега, като се включиш в инициативата BgSchool.Bg. Бъди смел и покажи практическите си способности. Всеки един проект може да се превърне в твоя личен шедьовър, пречупен изцяло през погледа ти.

ICN.Bg, като инициатор на BgSchool.bg, приятелски ти дава едно рамо, окуражавайки те да осъществиш всяка идея, която неуморно се върти в главата ти. Приеми го като предизвикателство и възможност възможност да съзадеш твоето кътче в огромното, скорострелно развиващо се интернет пространство. Твоето място и поле за изява. А защо не и един добър старт за бъдеща кариера?

Практикувай, бъди атрактивен и заразявай с ентусиазма си. Създай нещо вълнуващо и неповторимо. Защото ТИ си бъдещето, а ние вярваме в теб и подкрепяме твоите идеи.

Как да получа своя безплатен хостинг? Регистрирай се на страницата на BgSchool.bg и ние ще ти изпратим код за твоя хостинг план. Активирай услугата и започни да развиваш проекта за следващото състезание, на което ще участваш.

Полезни материали, с които да стартираш своето ново хостинг приключение с ICN.Bg:

Етикети: #uchenicheski-sastezaniya #sastezaniya #informatika-v-uchilishte #uchilishten-proek #balgarskoto-obrazovanie #it-olimpiada #informatsionni-tehnologii

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе