Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Бъди PR гуру и спечели пропуск за семинара

Бъди PR гуру и спечели пропуск за семинара

Бъди PR гуру и спечели пропуск за семинара

Ти си PR специалист с обещаващо бъдеще, но все още търсиш своето място под слънцето. Знаеш всичко на теория, но имаш нужда от леко побутване, за да тръгнеш уверено по пътя на професионалния PR.

ICN.bg Logo

Искаш ли да научиш всичко за новостите в PR бранша направо от извора, да чуеш най-добрите практики от изявени родни специалисти и да създадеш добри бизнес контакти в точната среда? И то безплатно? Става, ако си оригинален и ако искаш да посетиш семинара PR Guru, който ще се проведе на 5 април в София.

Хостинг компания ICN.Bg ти дава твоите 30 секунди слава!

  • Запиши кратко видео, с което да мотивираш зрителите да посетят семинара PR guru.
  • Нека видеото е не по-дълго от 30 секунди. Качи го в YouTube и ни прати линка на pr@icn.bg заедно със своя телефон за контакт.
  • Бъди истински професионалист - покажи най-добрите си презентаторски умения, напиши най-доброто рекламно послание, използвай най-точния тон.
  • Направи го до 20.00 ч. на 3 април 2012 г.
  • Ние ще качим всички клипове във Facebook страницата ни, така че може да си викнеш и агитка за подкрепа - ти знаеш как да ги убедиш, нали си PR ;-)

Ако бъдеш достатъчно оригинален, убедителен и ненатрапчив, ще получиш безплатен пас за събитието от нас. Ще бъде забавно, обещаваме ти.

Камера, готови, снимаме!

Етикети: #video #prezentatsiya #pr #pr-guru #seminar-pr-guru #bezplaten-pas-za-seminara-pr-guru #zapishi-video #video-prezentatsiya #specheli-pas-za-seminar #motivatsiya