Home > ICN.Bg Блог > Какво ново > Бъди PR гуру и спечели пропуск за семинара

Бъди PR гуру и спечели пропуск за семинара

Бъди PR гуру и спечели пропуск за семинара

Ти си PR специалист с обещаващо бъдеще, но все още търсиш своето място под слънцето. Знаеш всичко на теория, но имаш нужда от леко побутване, за да тръгнеш уверено по пътя на професионалния PR.

1logo-350px-transperant

Искаш ли да научиш всичко за новостите в PR бранша направо от извора, да чуеш най-добрите практики от изявени родни специалисти и да създадеш добри бизнес контакти в точната среда? И то безплатно? Става, ако си оригинален и ако искаш да посетиш семинара PR Guru, който ще се проведе на 5 април в София.

ICN.Bg ти дава твоите 30 секунди слава!

  • Запиши кратко видео, с което да мотивираш зрителите да посетят семинара PR guru.
  • Нека видеото е не по-дълго от 30 секунди. Качи го в YouTube и ни прати линка на pr [at] icn.bg заедно със своя телефон за контакт.
  • Бъди истински професионалист - покажи най-добрите си презентаторски умения, напиши най-доброто рекламно послание, използвай най-точния тон.
  • Направи го до 20.00 ч. на 3 април 2012 г.
  • Ние ще качим всички клипове във Facebook страницата ни, така че може да си викнеш и агитка за подкрепа - ти знаеш как да ги убедиш, нали си PR ;-)

Ако бъдеш достатъчно оригинален, убедителен и ненатрапчив, ще получиш безплатен пас за събитието от нас. Ще бъде забавно, обещаваме ти.

Камера, готови, снимаме!

Етикети: #video #prezentatsiya #pr #pr-guru #seminar-pr-guru #bezplaten-pas-za-seminara-pr-guru #zapishi-video #video-prezentatsiya #specheli-pas-za-seminar #motivatsiya