Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Бъди PR гуру и спечели пропуск за семинара

Бъди PR гуру и спечели пропуск за семинара

Бъди PR гуру и спечели пропуск за семинара

(Обновена: ) | Какво ново

Ти си PR специалист с обещаващо бъдеще, но все още търсиш своето място под слънцето. Знаеш всичко на теория, но имаш нужда от леко побутване, за да тръгнеш уверено по пътя на професионалния PR.

ICN.bg Logo

Искаш ли да научиш всичко за новостите в PR бранша направо от извора, да чуеш най-добрите практики от изявени родни специалисти и да създадеш добри бизнес контакти в точната среда? И то безплатно? Става, ако си оригинален и ако искаш да посетиш семинара PR Guru, който ще се проведе на 5 април в София.

Хостинг компания ICN.Bg ти дава твоите 30 секунди слава!

  • Запиши кратко видео, с което да мотивираш зрителите да посетят семинара PR guru.
  • Нека видеото е не по-дълго от 30 секунди. Качи го в YouTube и ни прати линка на pr@icn.bg заедно със своя телефон за контакт.
  • Бъди истински професионалист - покажи най-добрите си презентаторски умения, напиши най-доброто рекламно послание, използвай най-точния тон.
  • Направи го до 20.00 ч. на 3 април 2012 г.
  • Ние ще качим всички клипове във Facebook страницата ни, така че може да си викнеш и агитка за подкрепа - ти знаеш как да ги убедиш, нали си PR ;-)

Ако бъдеш достатъчно оригинален, убедителен и ненатрапчив, ще получиш безплатен пас за събитието от нас. Ще бъде забавно, обещаваме ти.

Камера, готови, снимаме!

Етикети: #video #prezentatsiya #pr #pr-guru #seminar-pr-guru #bezplaten-pas-za-seminara-pr-guru #zapishi-video #video-prezentatsiya #specheli-pas-za-seminar #motivatsiya

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе