Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Azure Bootcamp България - Cloud Computing под Windows OS

Azure Bootcamp България - Cloud Computing под Windows OS

(Обновена: ) | Какво ново

GWAB или Global Windows Azure Bootcamp е отново в България. Уникалното комюнити събитие ще се проведе на 25 Април тази година за втори път в България и за трети път в света. Ние от хостинг компания ICN.Bg имаме удоволствието да подкрепим тази кауза и Windows Azure ентусиастите в България, както и лично да ви представим темата "Reaching higher with Windows Azure Pack IaaS Technologies".

Еднодневният задълбочен курс, който помага на хиляди хора по цял свят, ще Ви запознае с най-новите техники в програмирането на Cloud Computing апликации за Windows Azure. Инициативата има за цел да подпомогне членовете на локалната Windows Azure общност и да ги научи на важни Windows Azure умения и know-how.

В допълнение на тази чудесна образователна възможност, виртуалните лаборатории отново ще дадат шанс на участниците да се включат в огромната изчислителна мрежа и да вземат участие в изследвания в сферата на благотворителността. Миналата година GWAB обърна внимание на изследването на диабета,а тази година събитието ще подпомогне изследването на рака на гърдата.

Миналата година станахме свидетели колко заразно може да бъде удоволствието от Cloud технологията и от споделянето на знания сред присъстващите, когато то се проявява като едно много забавно глобално събитие. Организаторите чакват да привлекат над 150 участника на повече от 15 технически лекции в три направления. Ние от ICN.Bg имаме свой лектор - Николай Николов, който е системен администратор, софтуерен консултант и Citrix и Microsoft ентусиаст. Той е подготвил за Вас интересна лекция за Azure Pack IaaS техниките. В нея Вие ще научите за много от сегашните функции на модела Windows Azure Pack IaaS, както и за това как ICN.Bg успя да изгради тази инфраструктура около платформата, използвайки добрите практики на Microsoft.

Windows Azure ентусиастите могат да заповядат на 25 Април в Интер Експо Център София. Билетите за събитието са безплатни. Можете да се запишете за него на сайта на Eventcamp. Препоръчително е да се носи лаптоп. За упражненията ще се изисква Visual Studio 2012/2013, Windows Azure SDK 2.2+ и Microsoft Azure Subscription (може да се регистрирате за безплатен 90-дневен пробен период).
Повече информация за събитието можете да прочетете на официалната българска Facebook страница на Windows Azure Bootcamp и на сайта на GWAB България.

От ICN.Bg ще продължим да подкрепяме събитието и Windows Azure ентусиастите в България.

Етикети: #lektsii #cloud-computing #sabitie #windows-azure #hosting #kurs #know-how #bootcamp #gwab

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе