Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Attracta - безплатен SEO инструмент от ICN.Bg

Attracta - безплатен SEO инструмент от ICN.Bg

Attracta - безплатен SEO инструмент от ICN.Bg

(Обновена: ) | Какво ново

Качественото уеб съдържание е жизнено важно за позиционирането на фирмите онлайн. Видимото качествено съдържание пък може да е разликата между успешния и неуспешния бизнес, особено когато той зависи от Интернет. За много компании днес SEO или оптимизацията за търсещи машини е ключът към видимостта онлайн. Има много начини вашият сайт да попадне в челните места в търсачките като Google и това със сигурност не е случайността. В днешно време оптимизацията остава един от най-популярните и доказано работещи методи.

1logo-350px-transperantЗа съжаление, малко са фирмите у нас, които имат специално перо за SEO в своя рекламен бюджет. Тази сфера до голяма степен е подценявана по ред причини, сред които лош опит със самозвани оптимизатори, неуспешни кампании, нетърпение за постигане на резултати, недостиг на средства и т.н.

Имайки предвид всички тези проблеми, ние в ICN.Bg решихме да ви предложим безплатен инструмент за оптимизация, партнирайки си с водещия разработчик Attracta. Инструментът ще бъде наличен за всички наши клиенти на споделен хостинг. Водени от стремежа си винаги да ви предложим най-доброто, първи в България предлагаме този туул безплатно, за да получите добра основа за качествена оптимизация за търсачки.

Какво получавате с Attractа:
- безплатно събмитване на уебсайтове
- увеличаване на трафика от търсачки благодарение на XML Sitemap събмит

Принципът е следния - инструментът обхожда уебсайта ви, като намира всички страници в него (в това число и страници, които търсачките не откриват) за да изготви XML sitemap и SEO рипорт. Сайтмапът се залага в XML интерфейса на основните търсачки като Google, Yahoo!, Bing и други и ви помага да засечете и отстраните основни SEO грешки. Така с времето ще получите по-качествен трафик към сайта си.

За кого е полезен Attracta:
Този инструмент е особено полезен за нови сайтове, които имат малко линкове, нисък пейдж ранк и лошо позициониране в търсачките. Ако имате сайт с динамично съдържание, много Java и Flash или картинно съдържание, което търсачките няма как да разчетат като текст, ако стартирате сега бизнеса си и ви трябва бързо изкачване, Attracta е едно добро начало.

Сигурни сме, че за онези от вас, които познават добре силата на качествената оптимизация, този инструмент ще бъде ненужен. Нашата цел е не да предложим заместител на SEO, а качествена безплатна услуга, която да даде на вашите сайтове основен тласък във вярната посока. Като водеща хостинг компания в България, ние се чувстваме длъжни да ви предложим инструмента, който използват милиони уебсайтове в света.

Отворени сме да ви изслушаме и да обсъдим всички ваши въпроси или предложения.

Етикети: #google #seo-optimizatsiya #optimizatsiya #yahoo #bing #seo #tarseshti-mashini #attracta #bezplaten-instrument #tarsachki #bezplatna-optimizatsiya-za-google

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе