Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Web Application Firewall за всички клиенти на ICN.Bg

Web Application Firewall за всички клиенти на ICN.Bg

Web Application Firewall за всички клиенти на ICN.Bg

(Обновена: ) | Какво ново

Повишете сигурността на своя уеб сайт с активна “защитна стена” от ICN.Bg! За да подсигурим вашите хостинг акаунти, внедрихме в плановете си професионалната защита ActiveWAF Web Application Firewall. С нейна помощ вашите приложения, уеб сайтове и системи са предпазени от злонамерени външни атаки. Вижте защо да изберете активна firewall защита към уеб сайта си по-долу!

За нас сигурността на потребителите ни е на първо място! Целим да защитим хостинг инфраструктурата си и да ви предоставим максимално сигурна среда, в която вашият онлайн бизнес да е още по-продуктивен. За да отговорим на специфичните ви нужди, непрекъснато внедряваме нови защитни технологии и създаваме собствени такива, с които да подобрим потребителското ви преживяване и да оправдаем доверието ви към нас. С инструмента ActiveWAF дадохме още един защитен слой на Споделените хостинг планове, които предлагаме. Така ви предоставяме професионална услуга на световно ниво, която да отговори на съвременните кибер заплахи.

Напълно безплатно за вас!

От ICN.Bg внедрихме защитната технология във всички свои уеб хостинг планове напълно безплатно за вас, като така ви предпазихме от хиляди атаки ежедневно. Можете да откриете инструмента във вашия контролен панел ICN.Bg cPanel. От там можете с няколко клика да зададете настройки на защитната стена на вашия хостинг план при нас.

Какво е ActiveWAF?

ActiveWAF Web Application Firewall е инструмент, създаден от хостинг компания ICN.Bg, който използва съвременните защитни технологии, за да предпази сайтовете ви от кибер атаки. ActiveWAF представлява „защитна стена“, която прави активен анализ на трафика към сайта и филтрира зловредните заявки на ниво Уеб сървър, Мрежа и Приложение. Тя ограничава различни кибер атаки, като cross-site-scripting (XSS), file inclusion и SQL injection. Изградихме ActiveWAF на база на популярните Web Application Firewall защити и технологии, като ModSecurity. Включихме и правилата, създадени от водещи фирми за кибер сигурност и добавихме наши собствени правила, които прилагаме, за да сме сигурни че ще блокираме и най-новите атаки срещу онлайн услугите на нашите клиенти.

Как ви защитава ActiveWAF?

Технологията на ActiveWAF позволява да направим активен преглед на входящия трафик в реално време. Посредством анализ на слабостите в системите, инструментът прихваща опитите да се навреди на приложенията и ги предпазва от всяка нова атака, като блокира злонамерените заявки, които атакуват уязвимости в апликациите. Така се осигурява максимална защита на системите и се минимизират външните опасности, които застрашават нормалната работа на вашите онлайн проекти.

Вижте повече за това как да активирате ActiveWAF и как да настроите своя firewall!

Пример за това как работи ActiveWAF:

Голяма част от уеб атаките спадат към конкретни категории (xss, sqli, xxe...) и отговарят на различни модели/шаблони (patterns). Aктивната защитна стена проверява за тях и при засичане на такива модели, ги блокира, дори да няма изрично създадено правило за този конкретен exploit. По този начин наборът от подобни общи правила, заедно със специализираните правила, зададени от нас за конкретни атаки (не влизащи в горните шаблони) водят до по-защитена среда за различните CMS системи, като WordPress, Magento, Joomla и др.

Защо да изберете хостинг с активна firewall защита?

Няма онлайн бизнес, които да са застраховани от кибер заплахите. Те са изключително опасни и могат да нанесат огромни щети върху една организация и онлайн услуга – да доведат до спад в имиджа на една компания и големи загуби за нея. ActiveWAF не е обикновен firewall. Инструментът представлява една невидима защитна стена за вашите приложения, онлайн проекти и сайтове. Те ще работят безпроблемно на нашите сървъри, без дори да подозирате колко заплахи филтрира ActiveWAF всеки ден. Вашият бизнес работи безпроблемно, докато ние се грижим за сигурността му.

По-сигурен хостинг от ICN.Bg

Както се изразяват нашите FriendlyGeeks специалисти, „Хакерите не спят“ :) И ето защо ви предлагаме 24/7 качествена поддръжка и много полезни инструменти и технологии, с които да предпазим вашите онлайн проекти от атакуващите действия на злонамерените лица, които имат проблеми със съня:

 • Професионална DDoS защита

  Има ли нещо по-опасно за един онлайн бизнес от една мащабна DDoS атака?! Тя може да доведе до големи загуби за една компания и дори да причини преустановяването на нейната дейност. Ето защо добавихме безплатна DDoS защита към всички наши уеб хостинг планове. С помощта на специализираното Radware DefensePro оборудване и адаптивната поведенческо-анализираща технология се разграничава една DDoS атака от моментния висок трафик към сайта и така само легитимните потребители могат да достъпят съдържанието му.

 • Mawlare Detector

  С помощта на нашия инструмент Malware Detector, вашите приложения са защитени от влиянието на зловредните скриптове. Инструментът сканира файловете и архивите във вашите хостинг планове и спира процесите на зловредните скриптове, за да не навредят на системите ви.

 • Безплатен SSL сертификат

  С ICN.Bg можете да активирате безплатен SSL сертификат само с няколко клика. Можете да инсталирате безплатно AutoSSL на Comodo или Let’s Encrypt и да ги активирате през инструмента ActiveSSL през cPanel контролния си панел при нас.

 • WordPress Management

  С помощта на WordPress Management - нашия полезен инструмент за защита и оптимизация на WordPress уеб сайтовете - можете само с няколко клика да подсигурите своята система и да подобрите нейното представяне. Открийте го в cPanel контролния си панел при нас.

Повече от четвърт милион блокирани зловредни заявки на ден!

Можем да се похвалим, че всекидневно нашите активирани защити филтрират трафика и блокират над 250 хиляди зловредни заявки към сървърите ни на Споделен хостинг! Инструментите и технологии, които сме интегрирали се справят успешно дори с нови атаки и работят в синхрон, за да ви дадат най-защитената хостинг услуга в България. В същото време тяхното „задкулисно“ действие не използва сървърните ресурси и не забавя работата на вашите приложения, уеб сайтове и системи. Тяхното подобрено представяне е подсигурено от мощни NVMe SSD дискове и кеширащи и оптимизиращи инструменти и технологии, като CloudFlare, ActiveCache, Site Speed-Up, PageSpeed и WordPress Management.

Изберете сега вашия нов хостинг план от ICN.Bg на специални цени!

Етикети: #hosting #security #activewaf #firewall #hacker # cloudflare #ddos # protection #malware #malicious-traffic #wordpress #optimization #performance

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе