Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > „9-те игри на бизнес успеха“, да поиграем на бизнес!

„9-те игри на бизнес успеха“, да поиграем на бизнес!

„9-те игри на бизнес успеха“, да поиграем на бизнес!

(Обновена: ) | Какво ново

ICN.Bg и 9 Academy ви канят да се присъедините към третото издание на събитието „9-те игри на бизнес успеха“. На 19 Април (неделя) от 10 до 17ч. в E-Motion Club в Младост 1, ул. Йерусалим 1 можете да заповядате на едно вълнуващо нетуъркинг събитие в необичаен формат. Ние от хостинг компания ICN.Bg имаме удоволствието да подкрепим това уникално приключение, което има за цел да подобри Вашите комуникационни умения, умението Ви за преговори и ще Ви научи как да развиете бизнес контактите си.

Що е то нетуъркинг и има ли почва у нас?

Нетуъркингът или „изграждането на мрежа“ е всъщност нещо, което правим всеки ден. Ежедневно се срещаме с много и различни хора, създаваме нови контакти, социализираме се и разширяваме мрежата си от контакти. Нетуъркинг събитията имат за цел да съберат различни хора и бизнеси и да им създадат условия да завържат контакт. Комуникацията и изграждането на контакти с потенциални партньори и клиенти е залог за успех в глобализирания свят, в който живеем. Нетуъркингът е често подценено занимание, а се оказва много съществено за развитието на една мрежа от бизнес и социални контакти. Бизнес нетуъркингът позволява да се изградят нови бизнес връзки и да се създадат нови възможности.

Завързването на нови запознанства и създаване на взаимоотношения с нови хора е в основата на доброто управление на бизнеса. Но умеете ли да говорите с хора? Умеете ли лесно и бързо да създавате нови бизнес контакти? А умеете ли да водите преговори?

Ако имате съмнения във Вашите способности и трудно комуникирате, това събитие е точно за Вас. Организаторите му се опитват да научат и да помогнат на участниците да изградят своите комуникативни и бизнес умения посредством забавен и приятен метод с настолни игри. Настолните игри могат да научат бизнеса на много. Могат да изградят добри умения за бизнес преговори, за управление на ресурси и учат на тази неформална комуникация, която да предразположи участниците да говорят за бизнес.

Това специално нетуъркинг събитие се базира на 9 специално подбрани настолни игри и ще Ви накара да се сработите в екип, да общувате, да водите преговори и да управлявате ресурси заедно с другите участници. Митко Симидчиев, който специализира в използването на настолните игри за развитието на бизнес уменията и е един от обучаващите, споделя, че едната от игрите ще бъде „Шерифа на Нотингам“.

Цената за записването за събитието е 28 лева, в която ще се включват закуска, обяд и напитки. Все още има свободни места за ентусиастите. На разположение на участниците по време на събитието ще има специалисти, които ще отговарят за всяка игра и ще направят така, че Вашето преживяване да е максимално приятно и ползотворно. Няма ограничения в коя игра да участвате - всеки записал се ще може да се включи в неограничен брой игри.

От ICN.Bg ще Ви дадем няколко кратки съвета за това как да извлечете максималното от едно нетуъркинг събитие:

Усмихвайте се – усмивката е чудесен начин да започнете едно ново запознанство. Никой не харесва начумерени хора. Освен ако не са котки, разбира се :)

Бъдете себе си – опитайте да се представите в най-добрата си светлина, но останете верни на себе си.

Бъдете уверени – демонстрирането на увереност прави добро впечатление.

Набележете си интересни теми за разговор – опитайте се да „разтопите ледовете“ с неангажиращи теми за разговор, по които винаги може да се говори. Може да обсъдите програмата на събитието, кои лекции са интересни и какво Ви е довело тук.

Опитайте се да запомните възможно най-много за събеседника си – разпитайте го и го накарайте да разкаже за себе си, запомнете името му, с какво се занимава и какви са интересите му - спорт, музика, хоби.

Изслушвайте събеседника си – хората обичат да говорят, оставяйте ги да се изкажат и се въздържайте да ги прекъсвате. Разпитвайте ги и проявявайте интерес.

Поддържайте своите контакти – не оставяйте хората да забравят за Вас. Попитайте ги за Facebook, LinkedIn и други средства, с които да се свържете с тях. Ще се учудите колко общи познати хора и колко общи интереси може да откриете.

Може да се запишете за събитието на сайта на 9 Academy, където ще можете да видите и кратко представяне на него от Митко Симидчиев.

За повече информация можете да следите Facebook страницата на събитието и в сайта на 9 Academy.

Още един съвет от Митко Симидчиев: „И не забравяйте: човек може да научи много за другите по това как играят и може да научи всичко по това как губят!“

Етикети: #sabitiya-2 #igri #sabitie #9academy #komunikatsiya #hosting #pregovori #upravlenie #igra #initsiativi #saveti #netuarking #nastolni-igri #zatrudneniya-v-komunikatsiyata #networking

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе