Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Очаквайте новата клиентска платформа

Очаквайте новата клиентска платформа

Очаквайте новата клиентска платформа

(Обновена: ) | Какво ново

Всички знаем, че лятото е отпускарски сезон. За екипа на ICN.BG обаче все още има недовършени предизвикателства. Измина почти година, откакто подготвяме новата клиентска платформа, с която допълнително да улесним работата на нашите клиенти и партньори. Е, след като се изписаха над 90000 реда програмен код, можем да се похвалим, че сме почти готови. Платформата вече е в beta вариант и се изпитва всеки ден, като разбира се, ние знаем, че най-добрия лакмус, който ще покаже дали сме се справили, това сте Вие - нашите потребители. През тези 9 месеца на проектиране, програмиране и имплементация се постарахме да взаимстваме от най-добрите световни практики, както и да наблегнем на последните тенденции и иновации при изграждането на подобна система.

1logo-350px-transperantРазбира се, към момента цялостната визия и функционалност далеч не са това, което обмисляме да Ви предложим в следващите версии. Желанието ни е да Ви дадем свобода и много възможности, които не само да Ви улеснят при използването на услугите предоставяни от ICN.BG, а да автоматизират голяма част от ежедневните процеси.

С всяко ново нещо се налагат малки промени, наложени от новите и по-добри функционалности. Новите промени по никакъв начин няма да се отразят на досегашната Ви работа с потребителската платформа.

Първата генерална промяна, която направихме, е да обединим промо кодовете които използват нашите партньори, вече вместо 3 или 4 кода, ще се използва само един, който ще съвпада с потребителското име на партньора. Тук е момента да отбележим, че ако все още нямате предоставен такъв код, а имате регистрирани няколко услуги, можете да се свържете с нас на office@icn.bg , за да Ви предоставим такъв.

Друга основна промяна е новия affiliate link, който е с променен референтен адрес.

Всички тези промени ще публикуваме или изпращаме директно до потребителите, които ги използват.

Етикети: #ochakvajte-novata-klientska-platform #icn-bg

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе