Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > 6 1/2 причини защо Softaculous е по-фантастичен

6 1/2 причини защо Softaculous е по-фантастичен

6 1/2 причини защо Softaculous е по-фантастичен

(Обновена: ) | Какво ново

Фокусирате се върху използването на приложения или губите време с инсталирането им?

Най-вероятно познавате и харесвате усмихнатото лице във вашия cPanel. До момента използвайки нашите сървъри, имахте възможността да се възползвате от Fantastico. Въпреки, че Fantastico е познат, той отстъпва по възможности и характеристики на Softaculous.

softaculous

Fantastico е на пазара от дълго време и беше основният избор на уеб хостинг компаниите за програма предлагаща инсталирането на готови приложения като онлайн платформи за изграждане на уеб сайт, имейл клиенти, CMS системи , но Softaculous се появи заедно с някои страхотни функции, по-добри скриптове и множество разширени услуги. Това провокира екипа нa ICN.Bg след внимателно обмисляне и проучване да ви предложи Softaculous. Продължете да четете за да разберете 6 ? причини, които правят Softaculous по-фантастичен.

1. Необикновен потребителски интерфейс

pотребителSoftaculous предлага по-лесен за навигиране потребителски интерфейс - web 2.0. Всички опции и менюта са кодирани с jQuery и Ajax, а за тези от вас, които обичат да персонализират интерфейса, Softaculous позволява да направите точно това. Това го прави много по-адаптивен към вашите лични предпочитания.

2. 304+ функционални и полезни скрипта

wordpressSoftaculous е отличен auto installer, който има 304 страхотни скрипта и 1115 PHP класове, обновява се всеки ден и се добавят нови приложения. Тези скриптове ще отговорят на всички ваши нужди и изисквания. Softaculous обхваща широк спектър от категории, така че всеки може да открие необходимия му скрипт, който да улесни работата му. С един клик можете да инсталирате приложения за Блогове, Микро блогове, Портали/CMS, Форуми, Галерии със снимки, Wiki, Социални, Календари и много други.

3. Функционален бекъп и възстановяване на приложенията

хард дискSoftaculous предлага опция за извършване на бекъп на вашите уеб сайтове, които са създадени с помощта на неговия интерфейс. Това гарантира пълна сигурност и защитеност на вашите файлове.

4. Редовни ъпдейти

стрелкиУеб сайт приложенията с отворен код създават много неприятностни на всеки администратор. Те са подложени на хакерски атаки, експлоатиране, спамове и злоупотребяване. Затова е наложително софтуерът да се актуализира възможно най-често към последната стабилна версия. Softaculous осъществява регулярна актуализации на приложенията, което гарантира, че винаги ще можете да свалите последната стабилна версия. Ще можете максимално бързо да се възползвате от функциите, налични в най-новите версии на скриптовете.

5. Оценки, отзиви и коментари

звездиSoftaculous поддържа оценки и отзиви от клиенти за качеството и полезността на скриптовете. Потребителите, които са използвали скриптовете, могат да споделят своето мнениe за тях и да ги оценят. По този начин всички потребители могат по-лесно да се ориентират кой е подходящия за тях софтуер като разгледат оценки, отзиви и демо версии.

6. Демо версия на всеки софтуер

ДемоПреди да инсталирате всяко едно от приложенията, които Softaculous ви предлага, можете да прегледате демо и да видите списък с неговите функционалности. Така лесно ще вземете решение, дали конкретния софтуер е подходящ за вашите нужди или нуждите на вашата организация.

6 1/2. По-бързо, по-умно и по-фантастично решение

звездаSoftaculous е много бърз аuto installer. Той може да инсталира всеки един от наличните 304 скрипта само с една стъпка. По този начин, не е необходимо потребителят да преминава през процеса на инсталиране на индивидуални скриптове. Всяка стъпка - от копиране на файлове до създаване на база данни - се извършва чрез Softaculous.

Softaculous не е само един auto installer. Той ви предоставя избор от най-добрите налични софтуери. А какви точно приложения можете да инсталирате, как да улесните ежедневната си работа и да оптимизирате процесите, четете в следващата ни статия.

В случай, че на вашия сървър все още няма инсталиран Softaculous, можете да се свържете с нас. Нашите Friendly Geeks с радост ще ви съдействат. Вижте още: Как можете да управлявате вашия Wordpress сайт през Wordpress management

Етикети: #bekap #php-klasove #komentari-2 #ueb-hosting #jquery #sarvar #auto-installer #demo #prilozheniya #ajax #skript #web-2-0 #fantastico #potrebitelski-interfejs #otzivi #cpanel #softaculous

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе