ICN.BG официален гост на World hosting days 2011

ICN.BG официален гост на World hosting days 2011

Драги приятели,
преди малко повече от месец се състоя едно най-значимите и грандиозни събития за хостинг индустрия в световен мащаб. Това бе WHD11 - World hosting days 2011. Екипът на ICN.Bg бе удостоен с честта да е официалн гост на този грандиозен форум. Тази година организаторите бяха избрали доста нестандартно място за провеждане на мероприятие от този ранк. Домакин не бе голям конгресен център, а малкото Германско селце Rust. Точно това бе и гвоздея на събитието, целия увеселителен парк бе отворен само за посетителите и гостите на WHD.

1logo-350px-transperant, за предлагане на лицензи на изключително атрактивна месечна такса(скоро ще бъдат публикувани и на официалната ни страница).

Както може би много от вас знаят, Хостинг компанията ни е първия лицензиран Partner NOC на cPanel за България и това ни позволи да предоговорим нова лицензионна политика за нас и нашите потребители, която също скоро ще бъде отразена официално.

В допълнение на всички хубави новини само ще загатнем за още няколко споразумения, които се надяваме да привлекат вниманието Ви. Това са договореностите с доставчиците ни на сървърен и storage хардуер, както и няколко нови доставчика на софтуер, което ще ни предостави възможност да Ви предоставим редица нови изключително полезни услуги.

Очаквайте много приятни изненади много скоро ...

Етикети: #icn #microsoft #whd11 #whd #hosting #partner #icn-bg #cpanel