Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > ICN.BG официален гост на World hosting days 2011

ICN.BG официален гост на World hosting days 2011

ICN.BG официален гост на World hosting days 2011

(Обновена: ) | Какво ново

Драги приятели,
преди малко повече от месец се състоя едно най-значимите и грандиозни събития за хостинг индустрия в световен мащаб. Това бе WHD11 - World hosting days 2011. Екипът на хостинг компания ICN.Bg бе удостоен с честта да е официалн гост на този грандиозен форум. Тази година организаторите бяха избрали доста нестандартно място за провеждане на мероприятие от този ранк. Домакин не бе голям конгресен център, а малкото Германско селце Rust, разположено не далеч от Германско-Френската (Страсбург) граница.

Разбира се, няма нищо случайно, там се намира и един от най-големите увеселителен паркове в Европа, а именно Europa-Park. Точно това бе и гвоздея на събитието, целия увеселителен парк бе отворен само за посетителите и гостите на WHD.

ICN.Bg Logo

Още от първия ден бяхме грабнати от позитивната атмосфера и положителните емоции на всички присъстващи. По същия начин започнаха и нашите първи предварително насрочени срещи. Тук е момента да отбележим, че този форум не донесе само приятни емоции за екипа ни, а главно ни позволи да предоговорим настоящите си партньорства и да сключим нови договори и споразумения, които ще ни позволят да Ви предоставим много нови услуги и бонуси.Част от тях вече са факт. Преди няколко седмици се финализира договора на ICN.Bg със софтуерни гигант Microsoft, за предлагане на лицензи на изключително атрактивна месечна такса (скоро ще бъдат публикувани и на официалната ни страница).

Както може би много от вас знаят, хостинг компанията ни е първия лицензиран Partner NOC на cPanel за България и това ни позволи да предоговорим нова лицензионна политика за нас и нашите потребители, която също скоро ще бъде отразена официално.

В допълнение на всички хубави новини само ще загатнем за още няколко споразумения, които се надяваме да привлекат вниманието Ви. Това са договореностите с доставчиците ни на сървърен и storage хардуер, както и няколко нови доставчика на софтуер, което ще ни предостави възможност да Ви предоставим редица нови изключително полезни услуги.

Очаквайте много приятни изненади много скоро ...

Етикети: #icn #microsoft #whd11 #whd #hosting #partner #icn-bg #cpanel

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе