Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > 3 Безплатни пропуска за семинар: Маркетинг и реклама чрез Facebook

3 Безплатни пропуска за семинар: Маркетинг и реклама чрез Facebook

3 Безплатни пропуска за семинар: Маркетинг и реклама чрез Facebook

(Обновена: ) | Какво ново

Нашата идеология в хостинг компания ICN.Bg винаги е била да бъдем близо до потребителите си. В стремежа си да комуникираме с Вас възможно най-лесно, създадохме редица социални канали, в които много от Вас вече се включиха доста активно. Социалната ни ангажираност не се изчерпа само с това. В годините предприехме редица инициативи, с които да информираме широката аудитория за нуждите на бизнеса от уеб услуги, както и за всички ползи, произтичащи от тях.

ICN.Bg Logo

Едно от последните ни начинания за месец Април 2011г. е генералното ни спонсорство на семинар в сферата на Social Me Workshop. Това е второто по ред събитие за тази година организирано от Social Me Workshop и е на тема "Маркетинг и реклама чрез Facebook". Като генерален спонсор на всички събития от този тип ICN.Bg ще предостави 3 напълно безплатни пропуска за събитието на трима свои потребители, както и много подаръци и изненади за всички присъстващи.
Тъй като самото събитие е тясно свързано с най-голямата в света социална мрежа Facebook, решихме да предоставим възможността пропуските да бъдат придобити именно чрез Facebook страницата на хостинг компанията.

Правилата са много прости. Ние публикуваме новината в нашата Facebook страница, всеки, който натисне линка "like" до 18:00 часа на 18.04.2011г, автоматично бива включен в томболата за Безплатен пропуск за Social Me Workshop на 20.04.2011г. Томболата ще изтеглим в края на работния ден на 18.04. и ще уведомим късметлиите с лично съобщение в социалната мрежа.
Ако все още не сте ни "приятел", може да се присъедините натискайки бутонна

Успех! Ще се радваме да се видим на събитието.

Етикети: #hosting-kompaniya #marketing #hosting #icn-bg

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе