Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Какво направихме за вас през 2016 и какво сме подготвили за 2017

Какво направихме за вас през 2016 и какво сме подготвили за 2017

Какво направихме за вас през 2016 и какво сме подготвили за 2017

(Обновена: ) | Какво ново

Изминалата година беше уникална за ICN.Bg- представихме новите подобрени планове, дадохме възможност да заявите своя безплатен SSL сертификат, направихме сайтовете ви още по-бързи и оптимизирани, станахме още по-отговорни към вас и вашите нужди. Бяхме до вас, когато бизнесът ви стана по-голям и по-успешен. Ще продължаваме да подкрепяме вашите идеи и през следващата година, в която ще ви покажем колко още можем да направим, за да могат възможностите пред вас да станат още повече и да вземете максимума от онлайн пространството.

Ние ще запомним 2016 като година на промяна и развитие, в която дадохме максимално от себе си, за да внедрим нови технологии и да подобрим текущите си услуги. И докато за някои годината ще се запомни с Brexit, Pokémon Go и първият Оскар на Леонардо ди Каприо и други паметни събития, за нас 2016-та даде старт на ново начало и възможности за реализиране на нови проекти. Прекрачваме още едно стъпало нагоре и гледаме само напред, за да изследваме потенциала, който ни дава съвременният свят и да можем със свежи сили да преборим препятсвията, които ще ни постави 2017-та.

Нека си припомним 2016г. във факти:

Представихме ви подобрени планове

Изискванията на потребителя нарастват с всяка година и освен текущите подобрения, които правим на нашите услуги ежедневно, решихме да обновим плановете си на Споделен хостинг. По този начин вярваме, че ще отговорим на променящите се условия на пазара и на вашите изисквания като наши клиенти.PLANs-NEW-Table-bg-02

WPM-300-262Внедрихме WordPress Manager в cPanel

Ние знаем колко трудни могат да са управлението и защитата на един WordPress сайт. Ето защо можете лесно и бързо да оптимизирате вашия нов или вече работещ WordPress сайт само с няколко клика директно през вашия cPanel контролен панел. Можете да правите бекъпи, да повишите неговата сигурност и да направите вашето WordPress преживяване още по-ползвотворно и приятно.

ActiveCache-Redis-Memcached-300-262Представихме ActiveCache технологията за по-бързи сайтове

Когато производителността на сайта трябва да бъде подобрена кеширането е една от първите опции, които помагат за решаването на проблема. ActiveCache е един нов инструмент, който дава бързина на сайта ви и ефективно използване на хостингресурсите. От ICN. Bg внедрихме този полезенинструмент за кеширане директно във вашия cPanel, за удобство при неговото използване.

Let's-encrypt-300-262Безплатен Let's Encrypt SSL сертификат за по-сигурни сайтове

Кибер сигурността е от особено значение, както за вас и вашите сайтове, така и за вашите потребители. За да дадем възможност на всички сайтове, които се хостват при нас да се възползват напълно безплатно от SSL сертификат, внедрихме плъгин, чрез който можете само с няколко клика да заявите своя Let's Encrypt сертификат. По този начин можете лесно да повишите репутацията на сайта си и да повишите доверието на своите клиенти към него.

http-2-300-262HTTP/2 напълно безплатно за още по-висока производителност на сайтовете

С излизането на новата версия на протокола, който задвижва интернет пространството, се промениха представите за бързината на отваряне на един сайт. Освен за бързото отваряне, HTTP/2 повишава неговия Google Rank и по-добрата производителност на сървърния ресурс. В допълнение със SSL сертификат, това ви гарантира още повече сигурност и доверие на вашите клиенти в онлайн бизнеса ви.

DDOS-PRETIEICItDDoS защитен споделен хостинг

От 2016г. всички споделени хостинг планове за DDoS защитени. ICN.Bg използва висок клас специализирано оборудване за DDoS защита - Radware Defense Pro. То може да бъде използвано както от потребителите използващи облачни услуги, така и от тези, разчитащи на споделен хостинг за онлайн бизнеса си. За да добавите DDoS защита, е необходимо единствено да използвате IP адрес от защитената мрежа, с която работи Radware Defense Pro. Активацията и е изключително бърза, а гаранцията за защита от DDoS атаки е 99.9%!

eu-change-300-262Станахме акредитиран регистрар на EURid

Изключително бързо се справихме със сложния процес и високите изисквания за акредитация. Решението да станем акредитиран регистрар беше логично, тъй като достигнахме голям брой домейни и това беше следващата крачка, за да предложим на клиентите ни специфичен тип промоции и повече възможности. Беше крайно време да има български регистрар, който да се грижи за регистрацията на .eu домейни, тъй като до сега огромният брой от тях преминаваше през Американски и Индийски компании.

wp-webinar-start-300-262Специално за вас организирахме и няколко полезни и интересни уебинара

Уебинарите се превърнаха в наша запазена марка и метод по-който още по-ефективно ви помагахме. Благодарение на нашите лектори Юлиян Бориславов, Борислав Бориславов, Павлин Груцов, Ивета Петрова и Йордан Големанов, успяхме да представим любопитни факти по едни от най-интересните и вълнуващи теми.

WordPress - първи настройки и сигурност

All about the cloud! Всичко, което не знаете за cloud

По-оптимизиран и защитен сайт със SSL и HTTP/2

ICN-stars-Programata-300-262Представихме лицата на хостинга

Няколко седмици поред ви преставихме едни от нашите най-лоялни и успешни клиенти. Искахме да ви вдъхновим с техните истории и да ви покажем, че с много желание, труд и надеждни онлайн решения, можете да постигнете чудеса в интернет пространството. Ще продължим да развиваме инициативата и през 2017 г.

Какво сме подготвили през 2017?

Новата 2017 г. ще бъде изпълнена с множество изненади. Няколко ще са основните насоки, в които можете да ги очаквате:

  • иновации в споделения хостинг - той все още е най-търсения от нашите клиенти, затова ние ще се погрижим да го направим максимално добър за вас. Ще имплементираме технология, която е още по-бърза и по-мощна от all SSD хостинга. Новата технология се казва NVME и след извършените тестове показва до 5 пъти по-голяма скорост в сравнение с SSD дисковете и до 25 пъти по-голяма бързина, сравнено със стандартните HDD дискове.
  • Docker хостинг- най търсената новост в ИТ сферата;
  • Cloud- нашата запазена марка ще изненада всички с нови възможности и локации. В допълнение оборудването, обезпечаващо нашия облак ще бъде обновено с хипер производителен SSD SAN с над 25TB използваемо пространство е RAID 10. Това ще ни позволи да предоставим над 2 милиона IOPS за потребителите на cloud което е нещо, което до сега не е постигано в родния cloud пазар. Всички потребители, използващи новия storage ще могат да усетят осезаемо бързодействие на дисковия масив.
  • още по-модерно и мощно сървърно оборудване, което ще обезпечи вашите нужди.

И още няколко уникални неща, които за сега ще запазим в тайна, за да ви изненадаме в подходящия момент!

Етикети: #cpanel #eurid #cloud #hosting #ddos #бърз-сайт #spodelen-hosting #http2 #ssl #keshirane

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе