Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > 2011 година - Равносметката за ICN.Bg

2011 година - Равносметката за ICN.Bg

2011 година - Равносметката за ICN.Bg

(Обновена: ) | Какво ново

Казват, че човек се учи от опита си и че няма лош опит. Ние сме убедени, че погледът назад е най-добрият начин да продължим още по-уверени и вдъхновени. Ето как видяхме най-важните събития през изминалата година.

1logo- хостинг компания ICN.bg

В началото на 2011 г. в цял свят се заговори още повече за развиваните вече 5 години от пионерите в областта облачни технологии и услуги.

Ние в хостинг компния ICN.Bg отдавна бяхме осъзнали необходимостта от внедряването на най-новите технологии в хостинг индустрията. След близо 2 години упорита работа, посветихме първите 9 месеца от 2011 г. на финалната подготовката за най-значимото събитие в историята ни - стартирането на една супер иновативна услуга... през месец септември официално и първи в България пуснахме публична Cloud хостинг услуга. Тя е успешен резултат на модерни разработки, сериозна подготовка, редица тестове, месеци на внедряване и много любов. И успехът й не закъсня - голяма част от клиентите ни се довериха на иновативността и модерният подход за правене на бизнес.

През октомври, седмици след пускането на Cloud хостинг услугата, отново първи на българския пазар, стартирахме и CloudFlare - напълно безплатно за всички клиенти на ICN.bg. Защо ви предложихме CloudFlare? Защото искаме да споделим добрия си опит за инструменти, които оптимизират работата и правят значително по-неуязвими от спам и DDoS атаки сайтовете ви, хоствани при нас.

През ноември намалихме цената на реселърските пакети), като успоредно с това увеличихме параметрите. Предоставихме напълно безплатно и един SEO инструмент – Attractа. Внедрихме нови начини за заплащане, за да ви улесним и пестим времето ви максимално.

Особено горди сме от участието си в Domain Forum, където срещнахме българската IT общност с президента на ICANN г-н Род Бекстрьом и много водещи чуждестранни и български компании в областта на Интернет домейните. Обсъдихме заедно най-наболелите теми - „Новите Интернет домейни от първо ниво“, „Защита на интелектуалната собственост в Интернет“, „Домейни на нелатински азбуки“ и технически теми като въвеждането на IPv6 протокола, работа с DNSSEC и киберсигурност. И през 2012 г. ще продължим да работим по тези теми, така че българските интереси в световната мрежа да са защитени.

ICN.BG за пореден път доказа, че е на гребена на технологичната вълна и напълно в духа на мобилната революция представихме първото си мобилно приложение, в полза на българските потребители. Чрез партньорство с Мобилтел стартирахме App Center - Android приложение, което използва нашата инфраструктура и показва множеството приложения, написани от български компании и разработчици. И тъй като и през 2012 г. фокусът ни остава хостинг сферата, App Center е поредното надграждане на услугите ни, с които да ви предложим най-новите и най-стабилни технологии, за да осъществите своите модерни и устойчиви проекти.

.

Ако трябва да обобщим, 2011 г. беше една много успешна година за ICN.BG въпреки трудностите, кризата и предизвикателствата. Надяваме се, че 2012 ще бъде още по-успешна, за да продължим да споделяме с вас най-новото, най-интересно и най-иновативното от света на технологиите, за да продължим да помагаме на Вашия бизнес да бъде това, за което мечтаете. Желаем ви вдъхновение, дързост и далновидност да прегърнете новостите!

Етикети: #oblachen-hosting #klaud #oblachni-tehnologii #android #cloud-tehnologii #mobilno-prilozhenie #klaud-hosting #cloud-hosting #klaud-tehnologii #android-prilozhenie #ravnosmetka

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе