Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > SSL сертификатите връщат доверието у потребителите

SSL сертификатите връщат доверието у потребителите

SSL сертификатите връщат доверието у потребителите

(Обновена: ) | Какво ново

Щастливи сме да отбележим, че дялът на електронната търговия в България се е увеличил двукратно през последните 2 години, сочат данни на Националният статистически институт. Като основни предимства се посочват удобството, бързината на регистрация, електронните разплащания online, възможността за проследяване на резултата от поръчките, както и за доставка на място.

ssl-new

За развитието на този отрасъл подпомогнаха и много софтуерни компании,които разработиха редица приложения, позволяващи бързото и лесно стартиране на Интернет бизнес. Горди сме да отбележим и факта, че ICN.Bg е доверен хостинг партньор на едни от лидерите в бранша като Дотмедия(с бранда, Девижън(с бранда [websitefactory.bg]), Мирчев Идеас (с бранда SummerCart.bg), както и много други наши партньори.

За радост на собствениците на електронни магазини, портали и популярни сайтове потребителите главоломно нарастват,но пропорционално с този прираст, за съжаление растат и злоупотребите, кражби на финансови данни и лична информация.

От доста време работим в подкрепа на Интернет бизнеса в България и се замислихме "Какво още може да направим?". Потребителите вече стават скептични при регистрация в даден сайт, започват да губят доверие на системите за разплащания и регистрация. Ето защо започнахме да работим в тази насока като предоставим възможност за връщане на доверието у потребители с интеграцията на SSL сертификати за криптирана връзка. Geo Trust, Thawte и VeriSign са трите лидера на пазара и ние Ви осигурихме възможност за избор на всички техни продукти, като успяхме да предоставим и най-атрактивната цена.
Това, което направихме е да открием начини и да предоставим инструменти за запазване на сигурността и доверието на потребителите.

Повече за тази услуга може да намерите на официалната ни страница.

П.С. Бихме искали да се извиним на всички наши партньори, които не спомнехме в тази статия, но те са изключително много, а статията цели единствено и само да предостави информация за Онлайн бизнеса в България, както и механизмите с които ICN.Bg се стреми да защити потребителите и респективно собствениците на сайтове.

Етикети: #icn #secure-hosting #kriptirana-vrazka #siguren-hosting #ssl-sertifikati #zashtiten-hosting #icn-bg #ssl

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе