Разплащане с всички дебитни/кредитни карти

Разплащане с всички дебитни/кредитни карти

Драги приятели,
щастливи сме да Ви уведомим че внедрихме за Ваше улеснение нови автоматизирани методи на плащане. Вече не е нужно да се регистрирате в различни разплащателни платформи и да преминавате през дълги процедури по оторизацията им.

ICN.Bg Разплащане с всички дебитни/кредитни картиСамо с един клик и въвеждане на Вашите данни от Кредитната или Дебитната Ви карта ще може да заплатите услугите си към ICN.Bg с криптирана връзка без да заплащате излишни комисионни. ICN.Bg изцяло покрива разходите по направените транзакции.

Нещо много важно е и обхвата и броя на картите с които може да заплатите. Освен с познатите ни кредитни/дебитни карти VISA, MASTERCARD, Diners Club и АМЕX имате възможността за плащате с всички познати дебитни карти Maestro, Visa Electron, Visa Debit и ще много други:
Visa
Mastercard
Diners Club
Visa Debit
Visa Electron
Maestro
Giropay
Net Pay
Nordea Solo Payment
Deutsche Bank 24
iDEAL e-banking
Carte Bleue
Carta SI
Dankort cards
China UnionPay
Commerzbank OnlineBankingWeb
Deutsche Bank 24
Dresdner Bank Internetbanking
ELV (Elektronisches Lastschriftverfahren)
Sofort?berweisung
* AMEX

Можем да се похвалим, че в монета ICN.Bg е единствената компания с пълния набор от карти за разплащане без никаква предварителна регистрация. Дори може да платите и с най-старите катри Maestro Cirus, които са без наличие на CVV код на гърба си, с въвеждането на CVV 111. Сертификата за сигурност е от най-високо ниво и с гаранционно покритие от най-големия издател Тhawte Inc.

Пъплна информация: http://www.icn.bg/default.icn?show=help&category=5&faq=158

Етикети: #gate2shop #g2s #online #cvv #visa #amex #mastercard #kredini-karti