Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Новата Affiliate програма

Бихме желали да Ви уведомим за нова безплатна услугата Във Вашия потребителски панел - Афилиейт.

icn-affiliate-programAffiliate програмата Ви позволява да печелите посредством препоръки към бъдещи потребители. За всяка активирана услуга на потребител, който е поръчал по Ваша референция Вие ще получавате процентна комисионна, която ще се начислява във Вашия потребителски акаунт към ICN.Bg.

Как работи Affiliate програмата?
Платформата Ви позволява, да предлагате продуктите и хостинг, за което получавате прогресивно нарастваща комисионна, която се натрупва в Потребителския Ви акаунт и може да се използва за допълнителни покупки или да бъде изтегляна от Вас. Получаваната комисионна се изразява в процентно отношение в зависимост от заявения брой активирани услуги.

В потребителската си част ще намерите уникален линк от типа http://www.icn.bg/?referer=your-user, който може да заложите където пожелаете. Независимо дали ще го заложите, като линк в графичен банер, или текстов линк, или препоръка в личен блог или форум, това ще Ви носи дивиденти. При Ваше желание ще получите и различни размери графични банери, които може да използвате.

Повече информация ще намерите в потребителския си панел.

Етикети: #komisionna #affiliate #afiliejt