Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Новата Affiliate програма

Новата Affiliate програма

(Обновена: ) | Какво ново

Бихме желали да Ви уведомим за нова безплатна услугата Във Вашия потребителски панел - Афилиейт.

icn-affiliate-programAffiliate програмата Ви позволява да печелите посредством препоръки към бъдещи потребители. За всяка активирана услуга на потребител, който е поръчал по Ваша референция Вие ще получавате процентна комисионна, която ще се начислява във Вашия потребителски акаунт към ICN.Bg.

Как работи Affiliate програмата?
Платформата Ви позволява, да предлагате продуктите и хостинг, за което получавате прогресивно нарастваща комисионна, която се натрупва в Потребителския Ви акаунт и може да се използва за допълнителни покупки или да бъде изтегляна от Вас. Получаваната комисионна се изразява в процентно отношение в зависимост от заявения брой активирани услуги.

В потребителската си част ще намерите уникален линк от типа http://www.icn.bg/?referer=your-user, който може да заложите където пожелаете. Независимо дали ще го заложите, като линк в графичен банер, или текстов линк, или препоръка в личен блог или форум, това ще Ви носи дивиденти. При Ваше желание ще получите и различни размери графични банери, които може да използвате.

Повече информация ще намерите в потребителския си панел.

Етикети: #komisionna #affiliate #afiliejt

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе