Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Team Building-ът през нашите очи

Team Building-ът през нашите очи

(Обновена: ) | Какво ново

В продължение на 3 дни, целият екип на ICN.Bg се забавлява в комплекс "Имението" с. Емен. Заедно преживяхме истински вълнуващи дни и успяхме още повече да се опознаем и сплотим като екип. Сплотявахме се докато играем игрите, сплотявахме се докато пеем и се забавляваме. Спотявахме се и докато се усъвършенствахме и провеждахме обучения!

Ние се оказахме един истински изграден и сплотен екип. Екип, който знае как да работи ефективно, но и как да се забавлява пълноценно.

Игрите бяха нашето ежедневие

Играхме и се забавлявахме. Смяхме се и плакахме. Плакахме не за друго, а за това, че една привидно толкова лека сламка, може толкова много да ни "тежи"... но ние отново бяхме отбор и изпълнихме задачата заедно. Смяхме се когато пяхме - това си беше смешно предвид високите ни възможности в тази насока. Танцувахме и лудувахме.

Носихме колежките на ръце (и на глава), защото истинският екип така постъпва. Истинският екип винаги е готов да съдейства на колегите си, винаги е готов да понесе тежестта на работата и да изпълни задачата до край, въпреки трудностите през, които трябва да премине.

Рисувахме и играхме рисунките си, опитвайки се по най-интересен начин да въведем колегите в предстоящата задача (ако не разбирате какво е нарисувано на снимката, това е поговорката "Тъкмо научихме магарето да не яде и то взе че умря"). Най-важното беше, че се забавлявахме искрено и от все сърце!

Обсъдихме и планирахме бъдещите инициативи на ICN.Bg, както и се вдъхновихме от най-новите ни проекти, които съвсем скоро ще предложим на всички наши клиенти:

  • cMailPro, който ще улесни вашата комуникация и ще предостави 100% сигурност за вашата кореспонденция

  • предимствата, които всички вие ще получите, използвайки уникалното CISCO оборудване. Мощно оборудване, което до този момент, никоя друга хостинг компания от Балканския полуостров и Източна Европа не е успяла да предложи на своите потребители.

  • уникална хостинг услуга за световния пазар, изцяло разработена от Friendly Geeks екипа на ICN.Bg, която ще бъде първо предложена на вас, нашите клиенти.

И всичко това разработено изцяло от ICN.Bg , специално за вас - нашите клиенти и приятели!

А сега, готови за новите предизвикателства, ви казваме: Зад успеха на всяка една компания стои нейния задружен и сплотен колектив. А ние в ICN.Bg сме един истински и пълноценен екип!

[gallery link="file" ids="4112,4111,4110,4109,4108,4107,4106,4105,4104,4103,4102,4101,4100,4099,4098"]

Етикети: #igri #tijm-bilding #kolegi #hosting #ekip #icn-bg #cmailpro #cisco-oborudvane

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе