10 неща, които не знаете за ICN.Bg. Разкрийте тайните ни ...

10 неща, които не знаете за ICN.Bg. Разкрийте тайните ни ...

Какво не знаете за нас? 10 факта, с които решихме да ви изненадаме. Посмейте се с нас... Има и още, но ще ги пазим в тайна до следващия ни рожден ден :), който в действителност ще бъде 11-ти подред...

  1. ICN.Bg стартира през 2004 г. Местоположението - приветлив малък гараж. 3 сървъра, 3-ма души и много идеи.

  2. Главният системен администратор започва своята блестяща кариера на крехката 16-годишна възраст. Понесъл е доста лишения, но подочухме, че в студентските си години е посещавал познатите столични заведения и клубове с отвертки в джобовете... ей така, да си има, ако му се наложи да колокира някой сървър.

  3. Един от първите сървъри е кръстен на бившата приятелка на горепосочения админ - макар рано стартиращатата му кариера, обвързана с хиляди отговорности, той винаги е намирал време за любов. Сървъра носи женско име ;)

  4. ICN.Bg е и2зцяло самофинансираща се организация. Никога не сме и помисляли да привличаме външни инвеститори. Разчитаме на собствени възможности и много труд.

  5. Екипът на ICN.Bg се забавлява изключително много, защото за нас работата е забавление! Въпреки сложността и сериозността на занаята, екипът не спира да се забавлява - хумора и усмивките са неизменна част от творческия ни процес, както и окуражаващите коктейли.

  6. Част от екипа на ICN.Bg слушаха чалга преди да започнат работа при нас. Днес вече са изцелени. Изгубиха умението да щракат с пръсти и не са толкова пластични в кръста, но пък програмират доста успешно.

  7. Много пъти обсъждаме да създадем продължение на FriendlyGeeks екипа - FriendlyChicks – До тук с информацията, очаквайте продължение по темата. Другото го оставяме изцяло на вашето въображение.

1

  1. Често женската част от офиса си пуска народна музика и играе хоро, връхлитайки в “Съпорта”. За съжаление мъжката част на екипа изобщо не отразява гиздавите моми на ICN.Bg

  2. Още си пазим първия сървър. В това отношение сме изключително грижовни. Той стой в офиса като паметник (да, толкова е голям!) Вярваме безусловно в новите иновативни Blade сървъри, но и до днес не сме забравили нашия първи сървър. Понякога му организираме и рожденни дни, от които няма да предоставим снимков материал. Никога!

410. Работохолици сме и сме отдадени на работата си до толкова, че дори не разбрахме, че сме спечелили наградата на списание PC World за най-добра хостинг компания. В такива моменти се радваме, че клиентите ни са информирани и заинтересовани от най-горещите IT събития.. все пак наш клиент ни донесе радостната вест за наградата (след 3 месеца в неведение).

Етикети: #friendlygeeks #sarvar #naj-dobra-hosting-kompaniya