Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > 10 години ICN.Bg и 10 години HostingCon

10 години ICN.Bg и 10 години HostingCon

10 години ICN.Bg и 10 години HostingCon

(Обновена: ) | Какво ново

Оказа се че най-голямата хостинг компания в България и най-голямата конференция за хостинг доставчици в света ще празнуват заедно рожден ден! Компания ICN.Bg за надежден хостинг и HostingCon празнуват 10 години тази година. Как HostingCon помогна на ICN.Bg и какво ще бъде най-интересното тази година, вижте в тази статия. Специално за вас, екипът на ICN.Bg ще събере най-интересните моменти от конференцията. Всичко за хостинг пазара, тенденциите и новите услуги, следете в нашия блог!

Миналата годинаICN.Bg успешно представи иновативния продукт cMailPrо – обединено комуникационно решение, изградено върху най-мощната платформа за unified communications – CommunigatePro и изцяло интегрирано в cPanel. Симбиозата между уникалните възможности на CommunigatePro с лесното управление и user-friendly интерфейс на cPanel, cMailPro е услуга, която дава на потребителя централизирано управление на комуникационния процес и множество канали за интензивна и ползотворна комуникация в компании от всякакъв размер. Представянето на иновативна услуга от българска компания на HostingCon беше изключителен успех не само за нас от ICN.Bg, но и за IT бранша в България. Доказателство за потенциала на бизнес мейл услугата cMailPro и високата стойност, която тя носи за компаниите беше интереса към услугата от множество международни компании!

hostingcon2014

Тази година, ние ще продължим успешното си участие, ще се срещнем с международни партньори и ще завържем нови партньорства. Ще представим своята експертиза и ще търсим съмишленици за иновативни проекти. Нямаме търпение да се срещнем със cPanel, OnApp, CloudFlare, IBM, Symantec, Parallels, Softlayer, Spam Experts и още много приятели. Програмата за HostingCon e по-обещаваща от всяка предишна година. Очакваме да чуем от водещи експерти какви са най-новите тенденции в cloud технологиите, сървърното оборудване, онлайн сигурността. А също как да преминем от IaaS към IaaS+, бъдещето на PaaS, ролята на САЩ в глобалното интернет пространство, информация за новите gTLDs.

Ние ще бъдем там, за да съберем най-интересното за вас, да сключим нови партньорства за вас и да станем по-добри… също за вас! А в свободното време, ще поговорим с организаторите на HostingCon какво е да си на 10 години – малко или много време е това, както и как се промени технологичната среда в света през последното десетилетие!

Етикети: #paas #communigatepro #cloudflare #parallels #hostingcon-2014 #hostingcon #spam-experts #symantec #cpanel #unified-communications #iaas #onapp #cmailpro

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе