Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > 10 години хостинг компания ICN.BG

10 години хостинг компания ICN.BG

10 години хостинг компания ICN.BG

(Обновена: ) | Какво ново

Една компания е толгова голяма, колкото големи са нейните мечти и колкото смели са нейните цели! ICN.Bg става на 10 години и ние искаме да споделим с вас радостта и празника си! Тази година, ние ще отпразнуваме един дълъг рожден ден, за да можем да ви почерпим многократно с промо изненади, хостинг коктейли, сървърни торти и много подаръци. Защото рожденникът ще почерпи всички негови приятели!

birthday-10-years-icn.bg

Как започнахме
Началото поставихме през 2004, когато разполагахме само с два сървъра, но за това пък ги споделяхме щедро и с усмивка с първите си потребители. Благодарение на грижата ни към всеки клиент, както и на факта, че силно вярвахме, че потребителите ни заслужават най-добрата услуга съпроводена с качествена поддръжка, успяхме бързо да спечелим вашето доверие.

10 години по-късно...
Това са и нашите ценности 10 години по-късно – високо качество на услугата, грижа за клиента, 24/7 поддръжка и иновативна ориентация. Малко по малко ние изграждахме нашата инфраструктура и обогатявахме портфолиото си от услуги. Така днес смело заявяваме че през годините ние натрупахме успехи, които бяха изцяло вдъхновени от Вас, нашите клиенти - придобихме уникално за България сървърно оборудване, с което спечелихме награда за Югоизточна Европа от CISCO, преборихме се за една от 12те точки в света, където се поддържат новите gTld домейн имена, cPanel ни отличи в топ 6 препоръчана хостинг компания... и всичко това ние подплътихме с международен сертификат за качество ISO 9001:2008, за да ви гарантираме постоянно качество на доставената до вас услуга. Гордо можем да се наречем най-голямата и технологична хостинг компания в България, предлагаща най-богатата гама от хостинг услуги.

Защо ICN.Bg
Вие ще кажете защо! А ние ще ви предоставим най-доброто!

Нека празника започне сега!
Започваме с първата порция подаръци – 10 Бизнес хостинг плана! Как да спечелите един от тях– вижте в нашата Facebook страница!

Етикети: #hosting #spodelen-hosting #novite-gtld-domejn-imena #preporachana-hosting-kompaniya #naj-golyama-hosting-kompaniya #nagrada-za-yugoiztochna-evropa-ot-cisco #10-godini #sarvari

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе